Izabran pobednik kvalifikacionog takmičenja „Izađi mi na teglu“ u Nišu

Pobednik Udruženje Makedonaca „Vardar“

Kvalifikaciona takmičenja ispred objekata Roda Megamarketa, očekuje još ekipe u Leskovcu, 3. oktobra i Vranju, 4. oktobra.

Ekipa „Udruženje Makedonaca Vardar“ pobednik je kvalifikacionog takmičenja manifestacije „Izađi mi na teglu“ koja je održana u Nišu.

U oštroj konkurenciji raspoloženih takmičarskih ekipa koje su ispred objekta Roda Megamarketa odmeravale snagu i umeće u kuvanju „srpskog kavijara“, izabrane su i nagrađene vrednim poklonima tri najbolje, dok pobednika u niškom takmičenju očekuje plasman u veliko finale gde će se boriti za titulu najboljeg ajvar – majstora u 2015. godini.

Trgovinski lanac Roda, pokrovitelj je manifestacije u okviru koje se bira najbolji ajvar u celoj Srbiji.

„Kako je RODA mesto koje potrošačima nudi poseban ugođaj prilikom kupovine, organizacijom dodatnih sadržaja i programa, kao i bogatom ponudom proizvoda koji su potrebni za spremanje zimnice, RODA predstavlja i odlično mesto za održavanje takmičenja u pravljenu najboljeg ajvara“, rekla je Ines Prijić, menadžer Roda Megamarketa u Nišu.

Kvalifikaciona takmičenja ispred objekata Roda Megamarketa, očekuje još ekipe u Leskovcu, 3. oktobra i Vranju, 4. oktobra.

Karavan „Izađi mi na teglu“, ove godine, putuje kroz 15 gradova Srbije i ima za cilj da pronađe najbolji recept za ajvar. Specifičnost manifestacije ogleda se u tome što su takmičarima obezbeđeni svi potrebni uslovi za učešće. Učesnici treba samo da ponesu svoje tajne recepte, dobro raspoloženje i da „izađu na teglu“.