Akcija policije na suzbijanju svih vidova kriminaliteta

Policija je alkotestirala 2606 vozača i zbog vožnje pod dejstvom alkohola na trežnjenju zadržala sedam vozača, od kojih je jedan imao 3,12 promila akohola u krvi.

NIŠ – Niška policija tokom vikenda, sproveli akciju na suzbijanju svih vidova kriminaliteta na području Policijske uprave i tom prilikom uhapsili jednu osobu, kontrolisali 227 lica, 27 putničkih motornih vozila i 53 ugostiteljska objekta.

Policija je, uhapsila D. Đ. (30) iz Niša, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Prilikom legitimisanja i kontrole D. Đ. je pokušao da pobegne i tom prilikom odbacio dva paketa sa oko 8 grama sintetičke droge. Osumnjičenom D. Đ. je određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova, a nakon saslušanja, od strane Višeg suda u Nišu njemu je određen i pritvor u trajanju do 30 dana.

Pretresom putničkih motornih vozila, u Nišu, policija je pronašla dva paketa sa izvesnom količinom marihuane, špric sa iglom u kome se nalazila supstanca za koju se sumnja da je heroin i podneće dve krivične prijave, u redovnom postupku, protiv tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojne droge i neovlašćeno držanje opojne droge. Takođe, policija je prilikom pretresa stana tridesetdvogodišnje osobe, u Nišu, pronašla plastičnu kesu u kojoj se nalazilo oko 1,1 gram heroina, zbog čega će protiv osumnjičenog biti podneta krivična prijava, u redovnom postupku, za krivično delo neovlašćeno držanje opojne droge.

Operativnim radom, u stanu dvadesetpetogodišnjeg mladića, u okolini Aleksinca, policija je pronašla oko osam kilograma sirove marihuane i 200 semenki za koje se sumnja da predstavljaju biljnu kulturu „kanabis sativa“. Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava, u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojne droge.

U toku akcije, policija je alkotestirala 2606 vozača i zbog vožnje pod dejstvom alkohola na trežnjenju zadržala sedam vozača, od kojih je jedan imao 3,12 promila akohola u krvi.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare