Prosvetarima 8,4 miliona za troškove prevoza, jubilarne nagrade i solidarnu pomoć

Iz budžeta grada Leskovca danas je na ime troškova prevoza u osnovnom i srednjem obrazovanju, solidarne pomoći i na ime jubilarnih nagrada isplaćena suma u iznosu od 8,4 miliona dinara, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

9 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Sofi Marso
18.02.2019. 16:31

SNS i Cvetanovic su zatekli dugovanja prema prosvetnim radnicima po raznim osnovama. Sada grad Leskovac redovno izmiruje obaveze za osnovno i srednje obrazovanje i skoro sve skole se obnovljene. Time se stvaraju najbolji uslovi za skolovanje nase dece i napredak skolstva. Samo takvim radom i odnosom prema obavezama naprednjaci i gradonacelnik pokazuju da su servis gradjana.

Proka
18.02.2019. 17:14

Ovo je prva i jedina vlast koja izmiruje sve obaveze prosvetarima. Svaka cast!

Prosvetni radnik
18.02.2019. 19:08

Taman kada sam hteo da kritikujem da nema isplate putnih troskova, evo lepih vesti..

PAVLE
18.02.2019. 20:24

Sofi Marso,od koga je Gradonačelnik nasledio dugovanja! Pa od istih onih koji su preleteli u SNS. Ko je načinio dugovanja mora da ih vrati.

nena
19.02.2019. 10:10

Pavle, da li mislite da gradonacelnik treba da vrsi selekciju medju gradjanima?
Prvo, da razgranicimo nesto:
1) dr Goran Cvetanovic, kao gradonacelnik Leskovca, odlicno zna sve svoje obaveze i duznosti, shodno tome i prava, a i Vi i ja, i svi gradjani Leskovca odlicno znamo da selektivno ponasanje nije u skladu sa funkcijom koju obavlja, s jedne strane, a tek nije u skladu sa moralnim kodeksom kojim se Cvetanovic inace vodi u zivotu i radu, s druge strane;
2) Svaka stranka je „ziv organizam“ pa tako ljudi dolaze i odlaze, e sad sto u SNS mnogo vise dolaze, Vi zelite da verujete da je zbog toga sto je SNS sa koalicionim partnerima na vlasti, a zapravo istina je da su prepoznali neku potpuno novu i cistu snagu u SNS-u, sa evidentnim rezultatima;
3) Da nije zalosno, bilo bi smesno kako Vi i Vasi istomisljenici u svakom odgovornom postupku i delu gradonacelnika vidite sve najgore! Pa kako je, za Boga miloga, Cvetanovic kriv sto su iz prethodne vlasti napravili i ostavili enormna dugovanja?! Aj, priznajte sebi, ako necete javno, da umesto sto ga blatite treba da mu ukazete respekt, jer ogromna je stvar ocistiti zaostala dugovanja – za koje ON nije kriv, a odgovorno ih namiruje i pospesuje razvoj Leskovca na svim poljima, istovremeno, svakodnevno!
E to je istina, jedina istina!

Zažuljenko
19.02.2019. 10:57

Ja im ni dinar ne bih dao, čak bih im i plate smanjio, više nego Vučić penzionerima.

Stop Šarlatantsvu
19.02.2019. 11:10

Slučajno naleteh na ovaj tekst. Molim redakciju da ne zapostavlja Tehnološko-prehrambeni park
https://jugmedia.rs/tehnolosko-prehrambeni-park-ulozeno-880-hilajda-evra/

MLS
19.02.2019. 11:31

Ovako izgleda kad se grad vodi domacinski, sve obaveze se izmiruju na vreme, a samo se setite kako je bilo kad su bili na vlasti setaci, svuda kasnile plate i primanja, i opet su sve zaostale zarade isplacene u vreme Cvetanovića. Zato ce Goran biti jos dugo, dugo gradonačelnik.

MP
19.02.2019. 13:33

Sve obaveze se servisiraju na vreme jer je postignuta finansijska stabilnost i vraćeni su dugovi koje su gospoda šetači sa svojim tadašnjim načelnikom finansija ostavili gradjanima u nasleđe. Samo dugove i nista lepo zbog čega bismo im ikada više dali glas.