Katarina Mitrovski zamenica načelnika Gradske uprave

Većnici grada Niša usvojili su danas odluku konkursne komisije koja je za zamenika načelnika Gradske uprave Ni izabrala sije koja je za zamenika načelnika Gradske uprave izabrala Katarinu Mitrovski, diplomirana pravnica koja je ranje obavlljala funkciji v.d. zamenika načelnika.

Vesna Stojković iz Službe načelnika Gradske uprave rekla je na konfernciji za novinare da je Stojkovićeva pokazala najbolje reuzltate tokom razgovara sa kandidatima.

„Nakon obavljenog usmenog razgovora i ocene o stručnoj osposobljenosti, znanju i veštinama kandidata, čime je okončan izborni postupak, komisija je na osnovu rezultata postignutih na razgovoru sačinila listu kandidata koji su svojim rezultatima ispunili merila za izbor zamenika načelnika Gradske uprave, u kojoj je uvrstila Katarinu Mitrovski“, istakla je Stojković.

Nakon donošenja odluke o izboru novog zamenika načelnika Gradske uprave, Gradsko veće je usvojilo rešenje o utrvđivanju koeficijenta za obračun i isplatu plate zamenika i rešenje o razrešenju dužnosti dosadašnjeg v.d. zamenika Ivane Petrović.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare