Protesti po 1 od 5 miliona prvi put u Vladičinom Hanu

Protesti građana 1 od 5 miliona po prvi put večeras su održani u Vladičinom Hanu u centru te varoši, na kome su mahom mladi, “apolitični”,  govorili o teškoj ekonomskoj situaciji, iseljavanju i kosovskom pitanju  i da sve ono što se danas dešava u našoj zemlji „nije ono što su nam političari obećavali“.  

Čulo se da je sve više onih koji odlaze i iz Vladičinog Hana  jer „ako hoćes da radiš, da se lečiš… treba ti veza ili partijska knjižica,“ rečeno je na skupu.  Sa protesta su poručili da žele jednake šanse za život, da su protiv podele Kosova i protiv izgradnje mini-hidroelektarana.

Nakon kratkog govora,  učesnici protesta su prošetali centrom grada do opštinske zgrade a zatim se vratili u park.

@nino_nikola via Twitter

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

2 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Garagan
23.02.2019. 19:13

Jedan kombi i dve Lade karavan. I? Da li vas je neko dirao? Čudno a velite diktatura. Evo Jugmedija piše o vama a vi da vlada medijski mrak. Vas je 29 a imate preko trideset zahteva.

Nazdravlje bote
23.02.2019. 21:33
Odgovor za  Garagan

Ko čita Jugmediju sem vas iz SNS, SZS i nas leskovčana koji nemamo mnogo lokalnih medija. Kad se pojave na nacionslnim televizijama izvestaji o svim protestima, e tad ċeš nazadnjaku da imaš medijske slobode. Al kad se to desi to ċe znaĉiti da su vam sati izbrojani.