Nema više karata za sutrašnji koncert Nemanje Radulovića, planule još prvog dana

Besplatne karte za koncert našeg proslavljenog virtuoza na violini Nemanje Radulovića, koji će pred leskovačkom publikom zasvirati sutra od 21 sat u hali Partizan, više nema, a kako nam je potvrdila umetnički rukovodilac Ledamusa Maja Cakić, ulaznice su planule još prvog dana.

„Kao što smo prvobitno najavili, u ponedeljak 17. juna počela je podela besplatnih ulaznica u Muzičkoj školi, i sve karte su otišle još prvog dana. Mogu da kažem da kod Leskovčana vlada veliko interesovanje za koncert svetski poznatog violiniste Nemanje Radulovića“, kazala nam je Cakićeva.

Kako je direktorka škole Biljana Miljković ranije najavila, na koncetu u hali biće oko 800 sedećih mesta i 100 stajaćih, što bi ukupno dovelo do 900 ljudi koji će imati prilku da  sutra na Svetski dan muzike, uživaju u muzici jednog od najtalentovanijih mladih violinista.

Profesorka Maja Cakić dodaje da novu halu Partizan još niko od muzičara nije probao, ali da Nemanja kao svaki pravi profesionalac ima takvo ozvučenje, da je njemu potpuno nevažno gde će svirati, jer će publika u svakom delu tog prostora jednako uživati u njegovoj muzici.

Upravo zbog ovog koncerta, grad je odlučio da završi partnerno uređenje hale Partizan i iz gradskog budžeta izdvoji dva miliona dinara.

Na koncertu će, kako je najavljeno, Radulović sa orkestrom Double sens izvesti dela Baha, Vivaldija, Čajkovskog, Hačaturijana, Šostakoviča i Rimski-Korsakova.

Nemanja Radulović je inače rođen i odrastao u Nišu, a svojim talentom je očarao svet.

Godinama živi i stvara u Francuskoj, tokom svoje karijere svirao je u najvećim koncertnim dvoranama u svetu i osvajao prestižne nagrade i priznanja.

 

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

1 Komentar
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Sanja
21.06.2019. 13:51

Radulovic je exra muzicar a u prilog tome ide da su karte planule u rekordnom roku