Vulin: Pa i ranije su padali helikopteri, ovaj je bio ispravan

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je helikopter „Gazela“ koji se srušio kod Aleksinca bio ispravan, ali da da nezgoda koja se desila „ne može da se predupredi“.

„Helikopter je bio ispravan. Najmanje pet potpisa morate da imate da bi se jedan vazduhoplov stavio u let. Naša je odgovornost da uvek avioni budu ispravni, piloti spremni za let, a ovakve stvari se dešavaju i dešavaće se“, rekao je Vulin u gostovanju na Radio-televiziji Srbije.

On je konstatovao da je najvažnije da su piloti zdravi, a da se nesreće u vazduhoplovstvu uvek dešavaju, pa su se tako „pre nekoliko dana sudarila dva Bundesverova aviona, a F-35 je više puta pao“.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

3 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
sajkaca je ponos
19.07.2019. 12:38

Vlast je neprikosnovena već sedam godina, ali jedine dve emocije koja proizvodi su strah i nezadovoljstvo, i prisustvujemo eskalaciji govora mržnje, uvredama, pretnjama, a to pokazuje da se nešto promenilo u odnosu moći.
Apsolutna moc je u rukama Vucica. Protivnike naziva svakojakim imenima, a usput i svoje malo zajebava kao onomad onog nesrecnog Babica.
E, sad ono iskreno, ja stvarno neznam cemu sluzi Vulin.

zlatno doba AV
19.07.2019. 12:47

Predstavnici režima stvorili su ambijent u kojem njih ništa ne obavezuje, zakon ih neobavezuje, a nastrašnija posledica je to što je stvoren ambijent u kojem nema odgovornosti i nema političke težine.
U nasoj blizoj okolini u Lebanu na osnovu odluke Upravnog suda osmoro odbornika treba da se vrati u skupstinske klupe, ali vlast to ne postuje.
Nebojsa Stevanovic falsifikovao visokoskolsku diplomu, umesto razresenja, vlast krece u ubedjivanje naivnih da je Nebojsa mnogo lep.
Helikopter pao, Vulin recituje pesmisu po sistemu, nema vojske bez pada aviona. To vam je sve normalno.

crveno maramce
19.07.2019. 13:42

Ako Vulinova reč nesto znaci, onda ok.
Meni ne znaci ama bas nista!