Vranjska banja kandidat za EDEN projekat

Većnik grada Vranja Mića Mladenović danas je razgovarao sa Dejanom Crnomarkovićem i Pavlom Đukićem predstavnicima Turističke organizacije Srbije o projektu Evropske komisije pod nazivom European Destinations of Ehcellence (izuzetne destinacije Evrope) – EDEN, koji ima za cilj da promoviše manje poznata turistička mesta koja neguju zdravstveni i velnes turizam i nagradi najbolje.

Rok za podnošenje prijava kandidata za izbor „Izuzetne destinacije Evrope“ je 16. avgust, a proglašenje pobednika biće održano 27. septembra u Beogradu.

Tim povodom predstavnici Turističke organizacije Srbije, koja je nosilac ovog projekta, a koji se sprovodi u šesnaest evropskih zemalja članica ili kndidata za članstvo u Evropsku uniju će obići Vranjsku banju, odnosno Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju i druge turističke kapacitete banje.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

1 Komentar
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
petarleskovac
23.07.2019. 13:49

Vranjska banja je prelepa ,ne znam zasto se toliko ceka da se ista obnovi,i zasija, jer zasluzuje vecu posecenost nego sada