Leskovac u ponedeljak dobija još jedan hotel u srcu grada

Pored budućeg Sajam Shopping Centra u Leskovcu u Mlinskoj ulici bb, odnosno u blizini popularne “Šajkače” gde su radovi uveliko u toku, “Metla komerc” otvara u ponedeljak 19. avgusta novi luksuzni Sajam Garni Hotel sa četiri zvezdice, najavljeno je iz ovog preduzeća.

Novi hotel raspolaže sa 13 soba od kojih su 6 jednokrevetnih, 3 studija sa kuhinjom sa francuskim ležajem i 4 trokrevetne sobe , a za sve goste obezbeđen i parking za auto sa rampom, kao i besplatno korišćenje bicikala za obilazak Leskovca i njegovih znamenitosti.

 

Svaka soba poseduje svoje kupatilo, toalet, televizor, klima, deo za sedenje i deo za odlaganje odeće, a studio apartmani opremljenji su kuhinjom, setom za ručavanje, frižiderom i malom ringlom, svim gostima na raspolaganju je kontinentalni doručak.

Telefon za rezervacije je 016/62-21-77

Ukoliko želite da zavirite u unutrašnjost ovog hotelskog objekta, pogledajte našu galeriju fotografija ispod teksta.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

3 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Sanja
20.08.2019. 19:06

Ovaj Hotel ce znaciti svima a najvise onima koji zele da dodju na Rostiljijadu a nemaju gde da odsednu,imace vise vremena da uzivaju u carolijama Leskovackih masjtora rostilja

Anonimno
21.08.2019. 08:27

Mnogo jaki momci i moje psetance tomiradi.com

turista
07.09.2019. 08:20

Dajte cenovnike hotela u Leskovcu. I hostela. I turisticku ponudu za razgledanje grada i okoline, cenu turistickog vodica.