Izmena režima saobraćaja i parkiranja

Rukovodstvo grada Vranja je povodom održavanja „Dana Vranja“ uvelo novi režim saobraćaja i parkiranja vozila u gradu, a direktor Parking servisa Marjan Stanković ističe da su Beogradska ulica i 29. novembra u večernjim satima, tačnije od 18 sati kada počinju pripreme za večernji program, zatvorene za saobraćaj.

„Vozačima svetujem da u to vreme korsite okolna parkirališta kod Učiteljskog fakulteta, u naselju Češalj, glavnoj ulici, kao i ulicama Sime Pogačarevića,Lenjinovoj i Branislava Nušića”, kazao je Stanković.

Dodaje da će svoj deo posla raditi i saobraćajna policija, ali i naša pauk služba, koja će biti prisutna na ulicama grada sa svoja dva vozila, kako bi umnogome doprinela rasterećenju saobraćaja.

Radnici Parking servisa su pre početka ove manifestacije svoj deo posla na parkingu u centru grada odradili na vreme tako da su organizatori pema planu podigli centralnu binu za nastup estradnih umetnika.

Postvaljeni su i led reflektori koji će biti uključivani u zavisnosti od rasvete na bini.

Nakon završetka ove manifestacije radovi na opremanju ovog parkinga za dvadesetčetvoročasovni rad biće nastavljeni.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare