LIFFE Kako je Tijana Čurović zasijala na crvenom tepihu, a ko se obrukao – OČIMA MODNOG KREATORA

Crveni tepih je sinonim za glamur, eleganciju, često i samopromociju, ali i sinonim za balske i neobične haljine, šik i poslednje “modne krikove”. To se očekivalo i sinoć na otvaranju LIFFE-a, gde su crvenim tepihom prodefilovala najveća glumačka i rediteljska imena iz celog regiona.

Po mišljenju najpoznatijeg modnog kreatora sa juga Srbije Dalibora Blagojevića Dariusa, dame su zasijale na crvenom tepihu, dok je muški deo ekipe očigledno, kako kaže, pokrešno shvatio ležernost.

“Izgleda da će jos mnogo vode proteći dok vidimo pravu večernju haljinu na crvenom festivalskom tepihu, ali, ako je za utehu, u odnosu na prošlu godinu učesnice su bile lepo stilizovane”, tvrdi Darius.


Apsolutne ovacije za voditeljicu programa, glumicu Tijanu Čurović! Prelepa u crnoj maksi haljini koja glorifikuje i njenu lepotu i njenu profesiju i sam festival. Apsolutno fantastična u svakom pogledu.

Odmah za njom zasijala je i pravu eleganciju svojom odevnom kombinacijom pokazala supruga popularnog glumca i direktora leskovačkog Narodnog pozorišta Dragana Bože Marjanovića – Nataša Nikolić Marjanovič:

Direktorica Leskovačkog kulturnog centra i gradonačelnik i ove godine elegantni. Psebno komplimenti direktorici Sanji Conić za kombinaciju i za fascinator na glavi, jer je fascinator još uvek oličenje modno hrabrih žena.

Trio Grujić – Dimitrijevic – Cocić,  bez ikakve pristrasnosti, dostojno šetnje na Kroazeti. Moderno, mladalački sa dozom umerene ekstravagancije.

Zvezda večeri Miloš Biković, krajnje ležerna kombinacija sa velikom dozom seksipila. Publika je i htela lezernost i seksipil, pa je mladi glumac to i dao fanovima.

Dve dame iz kabineta prvog čoveka Leskovca, jednacrno beli komplet druga roze haljina sa koznom jaknom ,apsolutni njujorški hit kombinacije u stilu “sex i grad” ,savršena kombinacija odličnog stajlinga i stave.

Ostale dame sui male solidne kombinacije, ali za šetnju, ne crvenii tepih, dok su muški učesnici sa slika očigledno pogrešno shvatili termin “ležerni stil”.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

18 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
heroj ulice
19.09.2019. 19:21

Nataša ne samo štoje lepa nego je i najveća likčina od žene!!!

Anonimno
19.09.2019. 19:58

Koji „glamur“ koe pricas ti covece kad su se svi ekstra obukli. Zaboravio si gde zivis u Leskovac i tesko si ti zalutao da ti kazem ja …?

Mare
19.09.2019. 20:29

Dariuse….a da posetis opticara pod hitno….ili da se ne uvlačis tako očigledno….biraj.

hahaha
19.09.2019. 21:10

A sto Bunibrodjanka urgira da se brisu komentari nema veze. E pa opet cu da pisem ova druga vadi prosek u svakom pogledu,a od ljubomore se ne umire

Dragoljub
19.09.2019. 22:18
Odgovor za  hahaha

Zasto tako pogrdno „Bunibrodjanka“??
Da li su ljudi iz Bunibroda manje vrednosti od ostalih? Uvrediste i devojku i citavo selo bespotrebno.

Jovančević
19.09.2019. 23:25
Odgovor za  hahaha

To je tvoje mišljenje, o ukusima ne treba raspravljati. Ja ne bih mogao da odlučim,iskreno.

Jovanovic
19.09.2019. 22:31

Leskovcanke najlepse, mlade, lepe, pametne!

Draduljce
20.09.2019. 07:35

Stanovnik sela Bunibrod ženskog roda kaže se Bunibrodjanka.Sta je tu uvredljivo i za selo a pogotovo za osobu?

Zavist
20.09.2019. 13:09
Odgovor za  Draduljce

Cim potencirate,imate neku nameru… Ali razumem Vas,uspeh se ne prasta, a ovde je to i vise nego ocigledno.

Hahaha
20.09.2019. 14:40
Odgovor za  Zavist

Svi ovi na slikama su uspesniji od pomenute pa niko nista ne kaze ni za jednog.Na proslu vest o doticnoj je isto bila lavina negativnih komentara.Ona treba malo da se zapita zasto je celo selo toliko voli

idi kopaj njivu
20.09.2019. 15:02
Odgovor za  Hahaha

Nasmeja me. Voleo ti il ne cinjenice su cinjenice. Mlada,lepa,uspesna,pametna,pa i neka je ne volis jer pises iz zavisti. I o Vucicu pisu svasta takvi ko ti. Ova zena ima to nesto sto ljude ne ostavlja ravnodušnim .

Hahaha
20.09.2019. 16:16
Odgovor za  idi kopaj njivu

Ahahaha ovo mora da pise ona sama jer sam siguran da ne postoji bar jos jedna osoba na planeti koja bi ovo napisala a da je poznaje

Dragoljub
20.09.2019. 16:50

Bez namere da uvredim gospodjicu, za dobrim konjem se prašina dize. Cim ona izaziva toliki reakcija, nesto vas boli kad je ona u pitanju 😉
A nju treba da boli uvo za to

Hahaha
20.09.2019. 18:35
Odgovor za  Dragoljub

Bolece nju uvo kad joj se vrati sve sto je uradila meni i mojoj porodici.A tek ce da je boli uvo kad se ,,prasina“spusti pa neke stvari izadju na videlo.Do tad pisacu na svaku vest gde gospodjica ucestvuje makar i sa 2%.

Marija
20.09.2019. 19:44

Lepa, mlada, pametna!Slobodo je mrzite.

Jovanovic
20.09.2019. 20:57

Direktorica blista, glumice kao glumice, one su uvek svoje, a dve mlade dame plene lepotom i šarmom.

Ravix
22.09.2019. 09:24

A brat Gonzi, ništa?

Neko ama bas nebitan
10.03.2021. 12:49

Svaka cast svim ljudima koji su ovde nabrojani!Prvo moram da se osvrnem na komentar “najvećeg kreatora sa Juga Srbije” gde je on to priznat i koju je kreaciju izbacio za sve ove godine?Drugo Nataska jeste lepa i senzibilna žena ali ovo nije bilo ni najmanje za crveni tepih!Dole buržuaska politika i ostalo sranje!Dajte da vidimo šta je ko uradio za grad!Dokele vise ove ujdurme po novinama urednik molder nek malo češlja ozbiljne price a ne ove gluposti koje nikog ne interesuju