Pred carinom kolona kamiona, Dom za stare na mukama, struja nestala juče

Zbog pokidanih visokonaponskih kablova na gradilištu gde se nekada nalazilo preduzeće „Jugekspres“, od juče su u Leskovcu bez struje ispostava carine i špeditori, kao i dom za stare „Sunčana jesen“, ali i drugi korisnici u tom delu grada.

Na carinjene robe s kamionima iz Srbije i iz Skoplja čeka desetak vozača, a u domu za stare muku muče bez struje.

„Zaista ne znam šta se dogodilo. Ovakvu situaciju u Leskovcu nikada nismo imali, sve se obavi brzo i zato uvek ovde dolazim“, kaže mladi vozać kamiona s registarskim oznakam Užica.

U Elektrodistribuciji Leskovac objašnjavaju da su njihove ekipe od juče na terenu i da uporno rade, ali nisu mogli da kažu kada će ti pokidani kablovi biti povezani.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare