Leskovački teniser Nikola Cvetanović drugi na Mastersu

Leskovčanin Nikola Cvetanović (2003) poražen je na Masters Teniskom savezu istočne Srbije u finalu od klupskog druga Luke Stefanovića 2:0 u setovima (6:2, 6:4).

Masters Teniskog saveza istočne Srbije za takmičare do 18 godina odigran je 16. i 17. novembra na terenima Teniske akademije Živković u Nišu, direktor turnira bio je Nikola Živković a mečeve je sudio Dušan Lazarević.

Pobednica u ženskoj kategoriji je Emilija Zdravković koja je bila bolja od Ane Stanković, a interesantan je podatak da su svo četvoro finalista članovi Teniske akademije Živković.

Cvetanović, koji se takmiči i u kategoriji osamnaestogodišnjaka, i plasiran je na 30. mestu, prošlog meseca je osvojio turnir „Kalančetov memorijal“  kao i Otvoreno prvenstvo Jagodine, još jedan je u nizu teniskih bisera koji žive u Leskovcu i bave se ovim sportom.

Na rang listi među vršnjacima zauzima 8. mesto ali valja istaći da je na oba pomenuta turnira bio bolji od trećeplasiranog sa liste Stefana Skobeleva.

Nikola Cvetanović je prve teniske korake načinio u Leskovcu, kod trenera Srđana Stojanovića u teniskom klubu Stojanović još kao šestogodišnjak.

Zbog nedostatka uslova trenira u Nišu i svakodnevno putuje na treninge.

Prema njegovim rečima, za školske obaveze priprema se tokom putovanja i ne smeta mu rano ustajanje jer želi da postane vrhunski teniser.

 

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

1 Komentar
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Čeda
21.11.2019. 16:16

Bravo Nikola samo napred !