Nivea dečje igralište otvoreno u Vlasotincu

Predajom sertifikata o bezbednosti opštini, novo dečje igralište pored Vlasine i zvanično je bezbedno za korišćenje. Reč je o igralištu NIVEA koje je opština Vlasotince dobila u četvrtom krugu glasanja, u kampanji „Gde nam rastu deca“.

Lokalna samouprava bila je u obavezi da uradi pripremne građevinske radove, a kompanija Biersdorf , čiji je Nivea jedan od brendova, obezbedila je savremene i bezbedne sprave. Pomoćnik predsednika opštine Vladimir Kocić zahvalio je svima koji su glasali kako bi Vlasotince dobilo ovo igralište i naglasio da se upornost isplatila.

“Podsetiću vas da je prošlog leta, upravo u toku izgradnje i postavljanja  ovog, ali i još jednog igrališta pored Vlasine, kod tzv.donjeg mosta, čiju je izgradnju kompletno finansirala lokalna samouprava, došlo do izmene Pravilnika o bezbednosti dečjih igrališta, zbog čega smo morali da izvršimo određena usklađivanja koja su malo odužila dobijanje sertifikata, ali smo posao priveli kraju u skladu sa propisima”, rekao je Kocić poželevši najmlađima da uživaju u igri i druženju, a starijima da čuvaju prostor i sprave namenjene deci.

Marketing menadžer brenda Nivea Marija Šućur podsetila je da kampanja „Gde nam rastu deca“, za nova igrališta, traje već pet godina.

“Vrednosti na kojima se Nivea bazira – bliskost, poverenje i odgovornost – su upravo one vrednosti koje osnažuju porodicu. Gradeći i opremajući bezbedna mesta i okruženja, pružamo mogućnost deci i porodicama da provode kvalitetno zajedničko vreme”, rekla je Šućur.

Sertifikat je u ime lokalne samouprave primio predsednik opštine Zoran Todorović koji je rekao da igralište sada ispunjava sve propisane standarde. Na tabli pored igrališta jasno je naznačeno koja je sprava namenjena kom uzrastu, ali ni jedna nije za starije od 14 godina.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare