Humanitarni Studentski bal u Nišu

Studentski parlament Ekonomskog fakulteta u Nišu i Studentska Asocijacije NOV organizuju Studentski humanitarni bal koji će se održati 2. marta u Nišu.  Ove godine, pomoć se prikuplja za Dom za nezbrinutu decu „Duško Radović“ u Nišu.

Bal će se održati u restoranu „Perla“ u terminu od 19 do 23 časa

Studentski humanitarni bal je događaj koji se održava drugi put za redom u našem gradu, pri čemu su podršku u realizaciji samog događaja ove godine pružili Grad Niš i Kancelarija za mlade Grada Niša.

Studentski humanitarni bal okupiće studente, profesore, predstavnike značajnih gradskih institucija, predstavnike privrednog sveta i sve ljude dobre volje.

Cilj događaja je da studente okupi u humanoj misiji da pomognu, ali i da mladim ljudima vrati svest o drugačijem načinu druženja i okupljanja. Tokom večeri, prisutni će imati priliku da uživaju uz ritam benda “ Blackberries“, dok će sam događaj otvoriti kulturno-umetnički program Studentskog kulturnog centra iz Niša.

,,Donacije će  se prikupljati kupovinom karata za događaj u iznosu od 500 dinara i dobrovoljnim prilogom u kutiji koja će stajati na ulazu. Prikupljena sredstva u punom iznosu biće preusmerena primaocu donacije. Svi zainteresovni karte mogu nabavati u kancelariji Studentskog parlamenta Ekonomskog fakulteta, svakog radnog dana od 10 do 13 časova, kao i na ostalim prodajnim mestima koja možete pronaći u opisu događaja. U cenu karte uračunat je besplatan ketering i besplatno piće po izboru“, ističe Anđela Jovanović, predsednik resora za humanitarni rad.

Kodeks oblačenja je elegantan, ali NE podrazumeva obavezno nošenje dugih haljina i smokinga.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare