„Pažljivkova smotra“ – takmičenje predškolaca i osnovaca

Savet za bezbednost saobraćaja grada Vranja je u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja Republike Srbije i zaposlenima u Tehničkoj školi  u svim vrtićima i osnovnim školama na teritoriji grada organizovao takmičenje pod nazivom „Pažljivkova smotra“.

Tim povodom su predsednik Skupštine grada, Dejan Tričković i Zorica Jović, gradska većnica, obišli vrtić „Neven“ i Osnovnu školu „Vuk Karadžić“.

„Lokalna samouprava je ovaj projekat pokrenula sa ciljem da se prepolovi broj povređene dece u saobraćaju i da nema stradalih. U današnje nadmetanje uključeno je 2.309 dece predškolskog i školskog uzrasta od prvo do drugog razreda i ovo će biti još jedna prilika za njih da nauče kako se treba ponašati u saobraćaju.“, rekao je Tričković.

Zorica Jović,gradska većnica, je istakla da je lokalna samouprava uvek spremna da podrži sve aktivnosti koje će pomoći da se poveća nivo bezbednosti najmlađih u saobraćaju.

Lidija Petković, zamenica direktora Predškolske ustanove „Naše dete“, je obavestila predstavnike gradske uprave da se mališani u vrtiću redovno edukuju o bezbednosti u saobraćaju i da je ovo takmičenje prilika da usvoje nova znanja.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare