U Surdulici se besplatno dele maske i sredstva za dezinfekciju

Lokalna samouprav opštine Surdulica obezebedila je i besplatno se stanovništvu dele medcinski alkohol, zaštitne maske, a uz to i med, objavio je predsednik Skupštine opštine i narodni poslanik na svom fejsbuk profilu Novica Tončev.

 On se istovremeno zahvalio lokalnom Uruženju pčelara „Med“ koje je doniralo ovaj pčelinji proizvod.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

3 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tesar iz Lamele
28.03.2020. 13:05

Prvo obezbedite alkohol i rukavice građanima i građankama Leskovca.Totalna nesposobnost države, 20 dana ne mogu da obezbede alkohol i zaštitne rukavice a govore o nekim milijardama.I gledajte da se ne ugrađujete u rukavice i alkohol kao što ste se ugradili na zaštitne maske pa im je cena 1,1 dolar a nabavna sigurno 0.1 dolar ili maksimum 0.2 dolara na veliko.Vidim ovde se deli besplatno, puca sns marketing a u suštini nema ničeg od zaštite da se kupi a ulazimo u dvonedeljni najgori period epidemije.

Marina Milic
29.03.2020. 16:52

Da li su zdravstveni radnici koji imaju decu do 12 god.obaveni na poslu? Ako jesu, ko ce im cuvati decu? I sta ce biti sa decom ako odu u izolaciju u odredjenim ustanovama za istu? Hvala.

Dragana
30.03.2020. 16:31

Laž,laž,laž….