Za 27 dana virus korona odneo 28 života, samo u poslednja 24 sata 5 smrtnih ishoda

Današnje informacije o broju novozaraženih virusom korona dramatičniji je od jučerašnjeg jer se na spisku našlo dodatnih 160 građana, najviše do sada, od 810 testiranih, što je takođe najveći broj do danas. Umrlo je 5 osoba muškog pola prosečne starosti 61,2 godine, saopštili su članovi Kriznog štaba Vlade Srbije, sastavljenog od stručnjaka.

Pri kraju četvrte nedelje od registrovanja prvog obolelog građanina Srbije, 6.mart, statistika izgleda ovako: Ukupno je testirano 4371 osoba od kojih je kod 1060 potrvrđeno prisustvo infekcije. Hospitalizovano je 648 pacijenata od kojih je na respiratoru 72-oje. Ukupno je preminulih 28, od kojih 7 žena.

Pres konferencija, koja je trajala skoro sat vremena, pokazala je da centralizacija informacija po uredbbi Vlade Srbije ostavlja, zapravo, provinciju bez informacija, budući da stručnjaci nisu konkretno odgovorili ni na jedno pitanje koje su novinari postavljalji o stanju u manjim mestima.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

4 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
nikad srbi na vlasti
01.04.2020. 16:55

Ovo je nova ministarka zdravlja. Iz Bosne, kao Vucic. Crnogorci su imali svoj lobi u SPS. Gej lobi u vreme narednjaka je dosao zajedno sa bosanskim lobijem

Na zalost
01.04.2020. 17:20

Potpuna istina,potomci titovih udbasa,imas li neki predlog pa da pocnemo s potpisi.

BOT
01.04.2020. 21:26

NIKAD SRBI NA VLASTI Ovi ljudi su veci Srbi od tebe!

valda
01.04.2020. 18:27

Koliko je obolelih u pirotskom kraju,zasto se krije???