Trgovci prilagodili radno vreme novoj zabrani kretanja

Štab za vanredne situacije grada Vranja je svim vlasnicima prehrambenih prodavnica preporučio da radno vreme prilagode najnovijoj zabrani kretanja na teritoriji cele zemlje, koja će početi od petka 10. aprila u 17 časova i trajati do ponedeljka u 5 ujutro, a koju je uvela Vlada Republike Srbije sa ciljem da spreči širenje korona virusa.

Otuda će ovi objekti u petak biti otvoreni u periodu od 4 do 7 časova ujutro za građane starije od 65 godina.

Takođe je vlasnicima ovih radnji preporučeno da u toku današnjeg dana na svojim radnjama istaknu obaveštenja koji će njihovi objekti sutra biti otvoreni za najstarije sugrađane i da ova obaveštenja dostave sredstvima javnog informisanja.

I ovoga puta će za najstarije sugrađane, kojima je to potrebno, biti obezbeđen prevoz do prodajnih objekata i svi oni treba da se jave danas do 14 časova Kancelariji za vanredne situacije na telefone: 017/ 402 – 340, 017/ 402 – 348 i 064 / 863 – 02 -72.

Sutra će od 4 ujutro i Apoteka Vranje otvoriti vrata za ljude starije od 65 godina kako bi mogli da se snabdeju lekovima. Vlasnici kućnih ljubimaca će moći da svoje četvoronožne prijatelje izvode u šetnju kao i prošlog vikenda.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare