Gradonačelnik Pirota pozvao građane da budu odgovorni i disciplinovani, porodicama preminulih uputio saučešće

Gradonačelnik Pirota i komandant Gradskog štaba za vanredne situacije Vladan Vasić pozvao je danas još jednom građane Pirota na odgovornost i disciplinu i na poštovanje mera Vlade Srbije i stručnjaka, a porodicama preminulih u Pirotu od posledica korona virusa u ime svih građjana Pirota uputio je duboko saučešće.

Vasić je u video poruci upućenoj građanima rekao da je prošlo mesec dana od proglašenja vanrednog stanja i da je Štab za vanredne situacije preduzeo sve mere da grad i komunalne usluge funkcionišu.

“Na početku sam građane pozvao na međugeneracijsku solidarnost koja nam je potrebna i dalje. Volonteri i Kol centar rade dobro i građane snabdevaju neophodnim namirnicama i lekovima. Na žalost,u međuvremenu imamo četiri smrtna slučaja koji su povezani sa COVID-om 19. Svim porodicama izjavljujem duboko saučešće u ime svih nas“, kazao je Vasić.

Sve ostale građane pozvao je na disciplinu i odgovornost, da štite sebe i druge.

„Do sada smo se ponašali zaista disciplinovano. Pirot ima mali broj obolelih u odnosu na druge gradove. Nadam se da će se se ovo uskoro završiti. Još jednom pozivam sve na odgovornost i disciplini i na poštovanje mera Vlade i stručnjaka”, poručio je gradonačelnik Pirota Vladan Vasić i dodao je da i Štab i Kol centar tu za svaku vrstu pomoći građanima.

 

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

2 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tigrovac
09.04.2020. 15:20

Sta cemo sa Tigrom,da li je punjenje magacina bitnije od zdravlja gradjana Srbije,ili za firme ne vaze zakoni Srbije???

vlada
09.04.2020. 23:24
Odgovor za  tigrovac

Pirot vec ima 4 umrla od korone a izgleda i Babusnica jednog.Zarazila celu firmu,zatvarajte te firme dok se svi nisu zarazili.