Osamnaestogodišnjaka iz Lebana maloletnici tukli palicama

Mladića iz Lebana M.D. (18) pretukla su desetak maloletnika palicama na izvlačenje, nogama i pesnicima posle bezazlene prepirke na tribinama fudbalskog stadiona u toj varoši. Slučaj je prijavljen policiji, a u lekarskom uverenjeu stoji da je reč o lakšim telesnim povredama, dok se na licu i teleu pretučenog vide povrede.

Incident se dogodio 1. juna sat i po posle ponoći.

M.D. je bio, kako navodi, u društvu sa još jednim drugom kada je pristigla grupa mladića međi kojim je bio i njegov nekdašnji cimer, jedini osamnaestogodišnjak s maloletnicima, a s kojim žrtva obesti nije od ranije bio u dobrim odnosima.

Tvrdi da su usledile provokacije, jednom, pa još jednom i onda je M.D. gurnut, pao na ogradu posle čega je usledilo batinjanje palicom, pesničanje i šutiranje.

Portparol PU Leskovac Boban Zdravković potvrdio je incident koji je prijavljen lokalnoj policijskoj stanici, da se predzimaju radnje i mere po nalogu Tužilaštva.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

8 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zoran
02.06.2020. 13:51

Strašno! Gde ide ova naša omladina?!
Deset na jednog i to palicama, užas! Ako ne bude adekvatne reakcije tužilaštva i policije i sudstva, nasilja će biti sve više u Lebanu.

Marina Arsić
02.06.2020. 15:44

Nije prvi put da se ta deca ponašaju nasilnički. Idu u malim grupama i prete, deru se, psuju, uvek traže nekog, sa kim bi se potukli. Roditelji moraju da obrate pažnju na njih, a ako ne mogu, onda neke socijalne ustanove.

Zoran Mitic
02.06.2020. 20:35

Gospodjo u Lebanu ne postoje samo 10 maloletnika a u ovom slucaju se ne zna koji su tako da ja mislim da nemate pravo da osudjujete nekoga.

Jelena Ena
02.06.2020. 23:00

Dečko ide na snimanje glave, bez prestanka mu teče krv iz nosa, ima konstantnu glavobolju i pospanost. Lekar koji ga je prvi pregledao povređenog M. D. i izdao uverenje, izuzetno je to nestručno obavio i mislim da će se pokrenuti postupak protiv njega.

PROFESIONALAC
03.06.2020. 15:10

Vratite Dragišu Mitića na mesto načelnika i za nedelju-dve možete da spavate klupi, u parku, gde vam je volja… On ne kupuje stanove i kuće, on je čovek profesionalac.

dzaftina autonomna oblast
03.06.2020. 16:32

Bilo je i ranije problema u Lebanu nije da ih nije bilo. Ali od momenta kada je Dzavtic oteo SNS od SNS-ovaca. bukvalno se nezna ko pije ko placa, a ko po malo Sarcu daje. Zezao se Vucic pa doveo neke turke, zaposlilo se oko stotinjak ljudi, i apslolutno nista. Dve porodice se u celosti uhlebile na budzet, mi ih delimo na cekavke i lebanske Jovice,
Pri tome moram da kazem da sa bezobrazlucima prednjaci Goran Jovic. Samo one dzipijade, te do Krfa, te do Italije, Bosne i Crne Gore…potrosile su pare koje su mogle mnogo pametnije da se uloze.
Deca nasilnici, ako su im roditelji clanovi SNS, mogu slobodno Lebane da upale, nista im nece faliti. Dzavti su potrebni glasovi.
Da da ne zaboravim! Svaki gradjanin opstine Lebane koji na prestojecim lokalnim izborima glasa za Dzaftu, zet mu je nosilac te liste, odma da se javi …….u

NemNja
04.06.2020. 17:38

Hahha decko folira samo da bih uzeo pare

Gaga
05.06.2020. 06:12
Odgovor za  NemNja

Vidim, nije se završila ni osnovna škola? Nepismenost izražena do krajnjih granica!
Bog će ti učiniti to zadovoljstvo, da se tvoj neko najbliži folira na ovaj način, pa uzmi i ti pare.