I u Pirotu raste broj zaraženih

Epidemiološka situacija u Pirotu je nesigurna, jer se u poslednja tri dana regitruje rast broja obolelih.

Novoobolelih je više od 50, a četiri je sa težom kliničkom slikom. Oni su smešteni u Niški klinički centar, a dvoje se već oporavilo

Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje za vikend je registrovan još 21 slučaj oboljevanja korona virusom. To je 209 na području četiri opštine Pirotskog okruga od izbijanja epidemije, piše RTS.

Najviše zaraženih je registrovano u Pirotu 146, u Beloj Palanci ih je 33, a u Babušnici 28.

Najmanje zaraženih je u Dimitrovgradu, samo dvoje od početka epidemije je zaraženo.

“Mi smo u javnom sektoru uveli obavezno nošenje maski”, izjavio je dr Vladica Dimitrov, predsednik opštine Dimitrovgrad.

Stručnjaci apeluju da se građani pridržavaju mera. Procenjuju da je bar tri puta više zaraženih.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare