Lopovi salamom otrovali tri labradora, pa obili kuću

Stanovnike Vlasinske ulice u Vranju je strašno uznemirila vest da su njihovom komšiji Draganu Stošiću, u noći između petka i subote, lopovi obili kuću i pri tom otrovali tri labradora.

Stošići su se u to vreme nalazili na odmoru, a na stravičan prizor u subotu ujutro naišao je čovek koji je bio zadužen da u nihovom odsustvu hrani pse. Duboko potresen onim što se dogodilo, Dragan nam je rekao da je on na kapiji naišao na ključ od kuće i da je odmah pretpostavio da se te noći tu nešto loše odigralo.

„Čim je kročio u dvorište naišao je na dva otrovana psa i tragove otrova na salami kojom su provalnici namamili pse. Trećeg psa je našao otrovanog u podrumu. Otrov koji je bio na salami je verovatno bio jak pa su odmah svi psi uginuli, što je omogućilo provalnicima da nesmetano uđu u kuću“ , kaže Stošić.

On ističe da su lopovi u kući tražili novac ali da osim sedamdesetak evra,vojničkog noža i dva suprugina zlatna prstena nisu drugo ništa odneli.

„Ne mogu da prežalim gubitak pasa. Bili su deo naše porodice. Nadam se da će počinioce ovog gnusnog dela stići zaslužena ovozemaljska ali i Božja kazna“, kaže Stošić koji je slučaj odmah pijavio policiji.

Foto: Marko Spirić

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare