Vlasotince: Na dnevnom redu Skupštine izbor novih direkora Kulturnog i Sportskog centra

Predsednik Skupštine opštine Vlasotince Milan Jović sazvao je 2. sednicu Skupštine u ponedeljak od 15 sati u  bioskopskoj  sali   Kulturnog centra Vlasotince, a na dnevnom redu će se naći 46. tačaka.

Na dnevnom redu će se između ostalog naći predlozi Rešenja o prestanku mandata predsednika i članova Opštinske  Izborne komisije opštine Vlasotince i imenovanju novog predsednika i članova Opštinske izborne komisije opštine Vlasotince, u stalnom sastavu, kao i Odluke  o potvrđivanju mandata odbornika Skupštine opštine.

Odbornici će glasati o razrešenju zamenika Opštinskog pravobranioca opštine Vlasotince, kao i o postavljanju Opštinskog pravobranioca opštine Vlasotince.

Još jedna od tačaka biće i predlog Rešenja o prestanku funkcije vršioca dužnosti direktora SRC „Vlasina“ Vlasotince“, kao i imenovanje  vršioca dužnosti  direktora SRC „Vlasina“ Vlasotince.

Na dnevnom redu naći će se i predlog Rešenja o razrešenju direktora Kulturnog centra Vlasotince,  i imenovanje  vršioca dužnosti  direktora KC Vlasotince.

Takođe, jedna od tačaka biće i prestanak mandata članova Upravnog odbora PU „Milka Dimanić“ Vlasotince i imenovanju novih članova, ali i prestanak mandata članova Upravnog odbora Turističke organizacije  opštine  Vlasotince  i imenovanju novih članova, i prestanak mandata člana Upravnog odbora   Sportsko rekreativnog centra  „Vlasina“ Vlasotince i imenovanju novog člana.

 

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare