Krijumčarena deca iz Hrvatske preko Italije pronađena u Vlasotinicu?

Dvoje maloletne dece, rođena 2013. i 2014. godine u Hravatskoj, pornađeno je u jednoj porodici u varošici Vlasotince na jugu Srbije, za koje se sumnja da su prokrijumčarena, budući da su ona, prema pasošima, rođena u Rijeci, potvrđeno je juGmedii iz više zvaničnih izvora.

Nezvanično, ova deca su, navodno, iz Italije prokrijumčarena u Vlasotince.

Mališani su romske nacionalnosti

“Za sada je neizvesno na koji način su deca iz Rijeke dospela u Vlasotince. Još se radi na slučaju”, rekao je juGmedii jedan policijski zvaničnik.

Deca stara 7 i 6 godina solidno govore srpski jezik, a u Vlasotince su stigla još pre proglašenja epidemije virusa korona. Ona su, kako nam je rečeno, zdrava, a kada su videla da ulazi policija u kuću, na njihovim licima, prepričavaju nam očevici, pojavili su se osmesi.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare