Ubice biznismenu došli na sahranu, kupili mu venac, nosili kovčeg, a supruzi nudili da joj voze decu na trening

Fotografija ubijenog biznismena sa društvenih mreža

Sve ovo je za Blic ispričala sama Ana V., supruga Draška R. (46), koga su braća Nikola i Marko M. usmrtili udarcima macolom i sekirom. Ona kaže da ne može da veruje da su oni ispali toliki licemeri da joj nakon zločina dođu u kuću.

“Koliki monstrum moraš da budeš da mi dođeš u kuću i da nosiš kovčeg mog pokojnog muža, kog si prethodno zverski ubio?!”,  pita se Ana V. (38), supruga svirepo ubijenog biznismena iz Niša.

Svirepi zločin dogodio se 8. oktobra u krugu fabrike „Min kopeks“ u Nišu, a uhapšeni su pozvali policiju i rekli da su zatekli mrtvog gazdu u lokvi krvi kada su se vratili sa pauze za ručak. Draškova udovica kroz plač kaže da ne može da veruje koliki su Nikola i Marko licemeri.

“Njih dvojica su radila kod mog muža. Sve im je bilo uredno plaćeno, ne znam zašto su ga ubili. Kobnog dana Draško je bio toliko srećan i ispunjen. To im je bio prvi radni dan u toj hali, koju je iznajmio”, kaže ona za „Kurir“.

Kako ističe, nakon što je Draško ubijen, Nikola je došao u njihovu porodičnu kuću.

“Posle ubistva, Nikola je došao u našu kuću, pre toga nije dolazio. Insistirao je da baš on nosi kovčeg na sahrani. Pristali smo, jer smo mislili da ga je voleo i poštovao, pošto su Draška zaista svi cenili. Nisam ni slutila da se pretvara. Čak je i venac stavio na sanduk. Otišao je toliko daleko da mi je nudio i pomoć oko dece, nudio se da ih vozi na trening. Užas!”, priča Ana.

Kako kaže, pitala je braću, koja su navodno našla mrtvog Draška, da li su primetili nešto čudno i da li imaju neka saznanja o svemu.

“Rekao mi je da je neki čovek dolazio kad su oni navodno otišli na pauzu, a ja sam ga ispitivala ko je taj čovek, kako izgleda. Ne mogu da verujem da su toliki krvnici i licemeri”, kaže supruga.

Ona naglašava da će za njih tražiti maksimalne kazne.

“ Boriću se do kraja da tako i bude. Deca pitaju za oca. Morala sam da ih lažem da je tata pao i udario glavu, a ne da je zverski ubijen. Draško je bio divan suprug i otac. Obožavao je decu. Svako jutro ih je vozio u školu. Bili smo srećna porodica”, priča uplakana žena.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare