Bokseri iz Lebana uspešni na prvenstvu Srbije

Na pojedinačnom prvenstvu Srbije održanom u Beogradu, bokseri Radana iz Lebana osvojili su četiri medalj, jednu zlatnu i tri srebrne.

Filip Stanojević  u kategoriji pionira  do 39 kilograma postao je prvak Srbije, a Mladen Stojanović u  kategorija do 49 kg osvojio je drugo mesto.  Kadeti Pavle Vukadinović u kategoriji do 50 kg i Milan Stojanović u kategorija do 90 kg osvojili su srebrne medalje.

“Ovo je za nas  klub bilo prvo veliko takmičenje jer postojimo nepunih godinu dana, ova veoma talentovana deca su svojim radom zaslužila da nastupe i oprobaju se na pravom takmičenju. Ostvarili smo ogroman rezultat, ali je ovo tek početak jer cilj kluba je stvaranje istinskih šampiona”, ističe Darko Stanković trener ovih talentovanih mališana.

Stanković je posebno istakao malog šampiona, Filipa Stanojevića, naglasivši da je izuzetan talenat i pravi bokserski dijamant koji tek treba brusiti i stvarati većeg šampiona.

Za jedan od najvećih uspeha lebanskog sporta zasluzan je trener koji se posle uspešne karijere i reprezentacije, vratio u Lebane i osnovao bokserski klub ali ne zaboravlja da se za svoje uspehe i rezultate zahvali svojim trenerima Bratislavu Pesicu i Božidaru Arsicu kao i Ljubiši Ignjatovicu sa kojim je uspeo da stigne i do prvog mesta na listi u kruzer kategoriji.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare