GFK Dubočica juri bodove za gornji deo tabele, RK Dubočica 54 plasman u plej-of

Foto: ARKUS liga

U subotu, 31. oktobra od 13.30 Gradski Fudbalski klub Dubočica će na svom terenu ugostiti ekipu Sloge iz Kraljeva i pokušati da niz dobrih rezultata nastavi osvajanjem nova tri boda, dok će rukometaši Dubočice 54 u derbiju 5. kola ARKUS lige na svom parketu dočekati ekipu Dinamo iz Pančeva od 18 sati.

Dušan Petković i prvotimci Ivan Milić i Miloš Nikolić složili su se da dolazi rival za poštovanje čiji rezultati nisu prava slika kvaliteta ekipe Sloge i da Dubočicu, za koju zbog povrede neće nastupiti Sava i Predrag Radić i ranije povređeni Marković, očekuje teška utakmica, ali da će igrači dati sve od sebe da zabeleže novu pobedu.

Za razliku od fudbalera, rukometaši će sutra imati teži zadatak, jer će pokušati da se vrate na pobedničku poziciju na tabeli A grupe, koju su izgubili prošlog vikenda kada su poraženi od ekipe Vojvodine u Novom Sadu.

Neće im biti ni malo lako, s obzirom da će igrati protiv nekadašnjih učesnika SEHA lige i finalista Kupa, ali Dubočica veruje u svoju ekipu i spremni su da osvoje ta dva boda koja će ih približiti plasmanu u plej-of.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare