Ubistvo u Donjem Dušniku, policija traga za zločincem

Beživotno telo devedesettrogodišnjeg S.K. iz Donjeg Dušnika kod Gadžinog Hana pronađeno je jutros u njegovoj kući, a sumnja se da je starac ubijen, potvrđeno je juGmedii u niškoj policiji.

Kako nezvanično saznajemo, sumnja se da je zločin počinio ranije osuđivani mladić iz komšiluka za kojim se ceo dan traga.

“S.K.je imao brojne povrede po glavi i telu nanete tupim predmetom. Telo je bilo u lokvi krvi, pretpostavlja se da su povrede po glavi bile smrtonosne”, navodi naš izvor.

Kuća S.K. u kojoj je počinjen zločin – izvor: Google Maps

Istražni organi još uvek vrše uviđaj na licu mesta, a dugo su se na mestu zločina zadržali i forenzičari.

Iako jako star, S.K. je bio vitalan, šetao je selom i išao sam do prodavnice. Živeo je sam.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

1 Komentar
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
bata
30.11.2020. 18:10

majmuni su spremni da ubiju za šaku dinara…. dno !