Recko: Imamo dobar tim za opstanak

Uoči odlaska na pripreme u Hrvatsku fudbaleri vranjskog Dinama su odigrali pripremnu utakmicu sa Dubočicom na kojoj je šef stručnog štaba ovog kluba, Dragan Antić Recko, dao šansu mladim fudbalerima kako bi se lično uverio da li može na njih da računa u predstojećim utakmicama.

Tim povodom on je pred put u Hrvatsku izjavio da će njegovi igrači tamo odigrati šest utakmica i da će 13. februara na megdan izaći i fudbalskom klubu iz Sremske Mitrovice, kada će videti sa kakvom fudbalskom snagom raspolaže njegov klub pred početak drugog dela fudbalske sezone koja će zvanično početi 20. februara.

„Naš klub smo obezbedili sa dva nova golmana. Međutim, nedostaje nam jedan dobar špic igrač. Sa nama je počeo da trenira jedan špic igrač iz Kruševca koji je trenutno kod nas na probi. Na tržištu je slaba ponuda igrača tako da i da imamo dovoljno para za dovođenje nekog kvalitetnog fudbalera ne bi smo mogli da dođemo do onog pravog.U predstojećoj fudbalskoj sezoni očekuje nas teška borba za nove bodove. Smatram da mi imamo dobru ekipu koja može da nam obezbedi opstanak. Svi u klubu smo veoma zahvalni gradonačelniku Slobodanu Milenkoviću koji nam je izašao u susret i pomogao da ranije dobijemo sredstva za odlazak na pripreme“, istakao je na kraju trener vranjskog Dinama Antić.

Foto: Tamara Kitanović

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare