Glumci iz “Igre sudbine” obišli porodicu Stanković sa kojom se sudbina loše poigrala

Glumci iz popularne serije „Igra sudbine“ Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Amar Mešić, Milica Tomašević i Kristina Kika Jovanović posetili su jutros porodicu stanković iz Donje Slatine nadomak Leskovca čija kuža je nakon nedavnih poplava odsečena od sveta kada je bujica odnela most koji ih povezuje sa ostatkom sela, a sneg im je urušio krov ionako trošnog doma.

Popularni glumci su, zajedno sa predstavnicima humanitarne organizacije “Pokreni život” iz Leskovca, razgovarali sa Branislavom Stankovićem, stubom porodice, koji je pre šest meseci na poslu izgubio nogu, te obećali da će pokušati da obezbede sav potreban material  kako bi se sanirala šteta na njegovom domu.

“Želimo da zajedničkim radom saniramo što veći deo štete koja je nanesena nedužnim domaćinstvima na jugu Srbije “, kaže za juGmediu Dušan Marković iz humanitarne organizacije „Pokreni život“.

U noći između 11. i 12. januara, krov porodice Stanković se obrušio i povredio mlađu ćerkicu, koja se igrom slučaja našla za radnim stolom, u dnevnoj sobi. Devojčica je te noći prevezena u Opštu bolnicu Leskovac, a na svu sreću je bila samo lakše povređena. Iste večeri drveni most preko potoka, koji je jedini povezivao ovo domaćinstvo sa ostatkom sela, odnela je bujica.

Četrdesetšestogodišnji Bratislav Stanković je na kombajnu izgubio levu nogu. Od tada sa ženom i dve maloletne ćerke živi od 6.000 dinara socijalne pomoći.

Humanitarna organizacije “Pokreni život” već je pokrenula akciju pomoći porodicama koje su u poplavama na jugu Srbije izgubile sve što su imale. Među njima je i porodica Stanković.

Ukoliko želite da im pomognete, to možete sa  uplatama na dinarski račun: 165-7010855807-48, devizni račun: 165-7010855831-73, otvoren u Addiko banci, i putem PayPal naloga: Paypal.me/pokrenizivot, sa naznakom “Za porodicu Stanković iz Donje Slatine”.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare