Rukometaši Dubočice večeras na svom terenu protiv Rudara do prve pobede u plej ofu

Foto: ARKUS liga

Od 19 sati ljubitelji rukometa večeras će imati priliku da preko jutjub kanala ARKUS lige prate meč između rukometaša Dubočice 54 i Rudara iz Kostolca, koji će odigrati u Sportskoj hali u Leskovcu.

Vešerašnja utakmica biće druga u okviru plej ofa, a podsetimo, u prvom kolu obe ekipe izgubile su u gostima, Leskovčani u Nišu od Železničara, Rudar u Beograduu meču sa Partizanom.

Inače, ovo će biti prvi duel ovih ekipa u ovoj sezoni, s obzirom da su igrali u različitim grupama.

Podsetimo, prošle sezone Dubočica je pobedila Rudar na svom terenu, ali su im oni vratili istom merom u Kostolcu.

Ekipa Saše Pejčića spremna je za večerašnji duel i na teren će izaći u kompletnom sastavu.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare