Besplatna obuka mladih za trening i plivanje za rad sa osobama sa invaliditetom

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta Niš zajedno sa partnerima iz Bugarske u okviru Interreg – IPA Programa prekogranične saradnje Bugarska–Srbija realizuje IPA projekat pod nazivom: „Adaptivna fizička aktivnost i sport – Mladi za mlade“, koji podrazumeva i besplatnu praksi i profesionalno usavršavanjeza 15 odabranih kandidataiz oblasti plivanja i fitnes treninga za osobe sa invaliditetom.

Po završetku obuke, svi kandidati dobijaju međunarodno priznat sertifikat.

Projekat obuhvata teorijske i praktične časove plivanja, plivačkih tehnika, primene plivačkog treninga, funkcionalnog treninga i kardio fitnesa za osobe sa invaliditetom.

Svi zainteresovani koji žele da se prijave i učestvuju u obuci potrebno je da zadovolje 2 kriterijuma: Da su starosti do 29 godina i da su na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje duže od 12 meseci.

Početak obuke planiran je za sredinu marta ili početak aprila u zavisnosti od dogovora sa izabranim kandidatima.

Planirano trajanje obuke je četiri meseca. Obuka se organizuje u vremenskim intervalima od dva sata, tri puta nedeljno.

Ovaj projekat sufinansira Evropska unija kroz Interreg-IPA Program prekogranične saradnje Bugarska – Srbija.

Za više informacija pozvati na brojeve telefona 060/55-371-18 i 064/26-147-87 ili kontaktirati putem imejla ipafsfvnis@gmail.com.

Planirano trajanje obuke je četiri meseca. Obuka se organizuje u vremenskim intervalima od dva sata, tri puta nedeljno.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare