Sutra prikupljanje potpisa za predsedničkog kandidata SNS na 22 mesta u Leskovcu

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) Leskovac sutra će na 22 mesta prikupljati poptise za kandidata te stranke za predsednika Srbije, rečeno je danas, bez naglašavanja da će to biti Aleksandar Vučić, koji, inače, „počinje“ kampanju dan kasnije iz Jablaničkog okruga.

„Sutra će biti organizovani potpisi za podršku predsedničkom kandidatu najveće političke partije u zemlji, tako da pozivam sve naše članove i simpatizare da podrže nastavak razvoja naše zemlje“, kazao je lider ovdašnjih naprednjaka Goran Cvetanović.

Potpisi će se prikupljati od 11 do 18 časova u prostorijama GrO SNS Leskovac, kao i u mesnimim zajednicama: Hisar, Moše Pijade, Veternica, Milentije Popović, Stojan Ljubić, Veljko Vlahović, Ančiki, Bobište, Vučje, Turekovac, Pečenjevce, Brestovac, Manojlovce, Grdelica, Vinarce, Strojkovce, Miroševce, Orašac, Predejane, Bogojevce i Guberevac.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

18 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Aleksandra S
05.03.2022. 23:40

Svi mi koji već godinama podržavamo predsednika Vučića i Srpsku naprednu stranku se nadamo da će predsednički kandidat biti upravo on.
Moj potpis će, ako bude tako, sigurno dobiti.

antisektas
06.03.2022. 01:22
Odgovor za  Aleksandra S

Moj sigurno nece.

Kobac
06.03.2022. 02:19
Odgovor za  Aleksandra S

Nema podršku diktator od Naroda više nikakvu
https://youtu.be/8JQk68bMHWk
Broj pregleda pobune protiv njegove diktature i samovoljne odluke u UN u ovom klipu uporedi s njegovim nastupom na tv kurir.
Narod nema podršku mejnstrim medija,nema kampanju koju plaća silnim parama iz budžeta,Narod je sam i izašli su dobrovoljno Pitaće taj Narod diktatora u čije ime je prodao zemlju,izvore,šume,Narod.U čije ime je glasao protiv Rusije,čije pare troši za kampanju i lažnu opoziciju,čija je Jovanjica gde su dva minuta. Cvijan ….. Koliko puta je prekršio ustav Srbije,ko je jorgovanka tabaco u ruskoj banci i šta znači 273M.
Glasali ga vi botovi ili ne,svejedno jje.Gotov je a i vi s njim.

Cax
06.03.2022. 10:49
Odgovor za  Aleksandra S

Ja sam vec ispred mesne zajednice. Hladno je, ali sam razapeo sator i cekam da pocne skupljanje potpisa da budem prvi koji ce da potpise za kandidaturu naseg predsednika!

NEMAČKE INVESTICIJE
06.03.2022. 12:01
Odgovor za  Aleksandra S

Dva dana pred glasanje u Ujedinjenim nacijama o Rezoluciji kojom se osuđije napad na Ukrajinu stiglo upozorenje da će u slučaju da se ne priključi osudi, nemačke investicije u našoj zemlji biti povučene!!!

ski
06.03.2022. 16:56
Odgovor za  Aleksandra S

Pao mi je Kamen sa srca. Pribojavao sam se da ce kandidovati Simu Spasica i da ce Vucic da ga hvali preko megafona..

aleksandra s slusaj
06.03.2022. 18:27
Odgovor za  Aleksandra S
Fela
06.03.2022. 00:17

Svako ko iole misli na svoju buducnost naravno da ce svojim potpisom podrzati stranku koju vodi Vucic. Jedini ispravan put i sigurnost za svakog.

Toci
06.03.2022. 08:02

Najjača i najmasovnija stranka, ubedljivo najbolji kandidati za parlamentarne izbore, a ništa manje ne očekujem ni od kandidata za predsednika. Samo najbolji idu napred!

Ika
06.03.2022. 09:11

AV
Osoba od prvog dana nije bila dorasla ni nekoj nižoj poziciji, a kamoli predsedniku države.Svaka epizoda je priča za sebe i govori o iskompleksiranosti, nedoraslosti i jeftinoći koja izbija iz svakog njegovog nastupa.Kod nas nedorasli dolaze na vrh države.

Vb
06.03.2022. 09:38

Najvecu podrsku pre svega zbog postignutih rezultata tokom svih godina ima Sns i zato najbrze i skupe potpise, a ne kao neki po nekoliko dana. I uvek to bude daleko veci broj potpisa od potrebnog. Do pobede.

Maltretiranje
06.03.2022. 10:20

Koliko potpisa treba da dobije predsedničke kandidat da bi mu RIK verifikovao kandidaturu? Kažu 10000 ljudi, potpisa. Evo Ponošu je verifikovana kandidatura, on prikupio oko 15000 potpisa. Pre neki dan dnevne novine su objavile da je već prvog dana po raspisivanju izbora za predsednika Srbije, prikupljeno oko 60000 potpisa podrške za kandidaturu AV. Čemu onda nastavak prikupljanja potpisa podrške za dotičnog u svim iole većim mestima u Srbiji? Osim, ako nije potrebno zadovoljiti megalomanske apetite stranke i samog kandidata. Ili se regionalni šerifi nadmeću ko će sa više prikupljenih potpisa pokazati svoju ljubav prema vođi i sposobnost da upravlja narodom. Bilo šta da je, bespotrebne se maltretira, ne samo članstvo SNS-a, već i običan svet.

Konstrakta
06.03.2022. 10:39

Poslušaj reči pobedničke pesme Beovizije!!! To je naša realnost!!!

Boban Ilic
06.03.2022. 14:29

Aleksandar Vucic, jedini kandidat kome su njegova dela i preporod Srbije najbolja preporuka i poziv svakom coveku koji sam svim srce ide da podrzi svog staro -novog prrdsednika Srbije, svog drzavnika, patriottu i rodoljuba Aleksandra Vucuca. Zajedno mozemo sve! U nove podvige i pobede! Samo nam je nebo granica!

bobane ilicu
06.03.2022. 16:56
Odgovor za  Boban Ilic

kad je patriota sto nam ne poveca i da boracke penzije nego nas sikaniraju na komisiji u Nisu pre neki dan?
ah da ti nisi bio u ratu a ni on…..poneko se sakrije u sklonistu markovih cigareta…
………..bre vi za nista.

aleksandra s slusaj
06.03.2022. 18:31
Avenger
06.03.2022. 22:38

Ma kakva 22 mesta to je malo najmanje jos 50 da postavi da plate i glasace koji ce glasati budi Bog sa nama

Moderator
08.03.2022. 14:40

Na listi SNS-a se nalaze ljudi koji su prepoznali prave vrednosti, rad, trud i zalaganje. To se prepozna i vidi na delu. Puna podrška je zaslužena.