Od juna plate radnika EPS-a veće za šest odsto

Foto: E.M.

Ministarka energetike Dubravka Đedović najavila je da će radnicima EPS od juna plate biti veće za šest odsto i poručila da neće biti privatizacije i otpuštanja radnika.

Od juna, veće plate za šest odsto radnicima EPS-a! Netačne su sve priče o privatizaciji i otpuštanjima!“, objavila je ministarka na Instagramu.

„Cilj nije nikakva privatizacija EPS, cilj je da stvorimo uslove za bolje poslovanje, a time i bolje uslove za rad. Sigurna sam da su reforme ispravne. Ne plašim se protesta niti kritika, zanima me šta će ostati za pet ili 10 godina“, rekla je Đedović za Pink.

 

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

3 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Potop
08.06.2023. 02:01

Zadužiti se još koju milijardu da se sve stiša i podeliti radnicima a onda sve po starom,ali mislim da je ljudima svega dosta i da traže promene i odgovornost za sva nedela u urušavanju države i opstanka njenih žitelja.Daj bože da im je dogorelo jer je sve ovo postalo nepodnošljivo.

protesti
08.06.2023. 09:47

Poskupljenja odmah, ionako velike plate u EPS povećane odmah, a nama povećanje malo sutra. Po 100 g mesa jedemo 1x nedeljno!

Panter
08.06.2023. 23:27

Lepo je procitat ovako što za pohvalu !!! No već kad se oglašavam priupitao bi oćel ko naložiti PRIVATNICIMA da uvećaju radnoj snazi koja im puni džepove uvećanje crkvice za koju ih cedi toliko