Sale Tropiko: Leskovac nam je prvi omogućio da osetimo šta je velika bina

U svom rodnom gradu, Tropiko bend večeras je priredio pravu žurku za mlade ali i sve one koji vole da „đuskaju“ na Roštilljijadi u Leskovcu i time opravdali 21 godinu trajanja na muzičkoj sceni.

Članovi ovog popularnog benda svojim energičnim nastupom uspeli su da popune gradski trg do poslednjem mesta, a publika je dva sata pevala i igrala uz njihove najveće hitove „Ciao Bella“, „Paranoja“, „Zar ti“, „Zauvek tvoj“, „Misliću na tebe“ a svirali su i stare pesme poput „Veruj bratu“, Bojim se“, „Pusti ritam“.

Frontmen ove grupe Aleksandar Sale Cvetković otpevao je na večerašnjem koncertu i njihovu najnoviju pesmu koju su izdali ove godine „Baš smo uspeli“, a sudeći po povratnim reakcijama publike, već je postala hit.

Saletova harizma učinila je da se svi večeras osećaju tako nosila, a on nije krio oduševljenje što posle 6 godina ponovo nastupa u svom rodnom gradu, odakle je sve krenulo.

„Nakon 6 godina mi smo ponovo na leskovačkoj Roštiljijadi i u gradu odakle smo krenuli za Beograd i odakle smo potekli i odakle je naša muzička karijera krenula pre mnogo, mnogo godina, možda je bila neka 20. Roštiljijada, više se i ne sećam, bilo nam je fenomenalno i ovaj grad nam je omogućio da osetimo šta je velika bina. Kad kažem velika bina mnoge kolege će razumeti šta to znači a to je jedna velika stvar za nas muzičare da tada kao bend koji još nije bio aktuelan i koji nije imao albume je radio na ovoj velikoj bini“, rekao je Sale na prijemu kod gradonačelnika Leskovca pre početka koncerta. O O Sada se, istakao je, ponovo druže sa svojom publikom iz svog grada u svom gradu sa mnogo više hitova, mnogo više godina iskustva i sa mnogo više energije.

This slideshow requires JavaScript.

„Jako nam je drago što smo ovde večeras pogotovo što prvi put nastupamo na ovoj bini i na trgu, to je za nas jedno veliko iznenađenje. Ne znam šta nas čeka večeras kada se popnemo gore, iskreno, čuo sam da je na Željkovom koncertu bilo negde oko 30.000 ljudi, tako da verujem da će večerašnje druženje sa vama biti izvanredno, lepo, emotivno i puno  dobre energije i ljubavi naravno“, poručio je Sale.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović ocenio je da će večerašnji koncert biti jedan od najboljih na ovogodišnjoj Roštiljijadi jer Leskovac uvek pruža ono najbolje Leskovčanima, i obrnuto.

„Leskovčani će pevati Leskovčanima i svim posetiocima koji su došli da uživaju u odličnoj hrani i odličnom zvuku. Želim vam uspešan nastup. Znam da ćemo svi uživati jer Leskovac uvek najbolje pruža Leskovčanima a Leskovčani mu to na adekvatan način vraćaju, zato verujem da će večerašnji koncert biti jedan od najboljih na ovogodišnjoj Roštiljijadi“, rekao je gradonačelnik momcima iz Tropiko benda.

Pored Leskovčana, na večerašnjem koncertu uživao je i bivši ministar finansije i privede Mlađan Dinkić, inače, redovni posetilac Festivala roštilja, koji je sve vreme đuskao i pevao hitove Tropiko benda.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare