RK Dubočica 54 osvojila Međunarodni turnir, a Goran Ristović najbolji strelac

Rukometni klub „Dubočica 54“ Leskovac osvajač je međunarodnog turnira u Prilepu pod nazivom „Mile Neškoski“, a za najboljeg strelca proglašen je Leskovčanin Goran Ristovoć,  saopšteno je danas iz ovog kluba.

“Na početku turnira savladana je ekipa Skoplja rezultatom 36:24. U narednoj utakmici naša ekipa je odmerila snagu sa ekipom Struge i slavila rezultatom 35:21. Nakon toga je usledila utakmica sa domaćinom i organizatorom turnira, ekipom Prilepa, pred prepunom dvoranom, gde su naši Vukovi bili bolji i ostvarili pobedu rezultatom 33:18. U finalu je naša ekipa igrala protiv ekipe Multi Esensa i na kraju zasluženo slavila rezultatom 30:21”, piše.

Za najboljeg strelca turnira izabran je Goran Ristović iz Dubočice koji je na četiri utakmice postigao 33 pogotka.“Bio je ovo jako težak i naporan turnir, imajući u vidu da je naša ekipa odigrala četiri utakmice u isto toliko dana”.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare