„Pogled sa juga“ iz Babušnice poziva mlade Srbije i Bugarske na saradnju

Udruženje građana Pogled sa juga iz Babušnice poziva učesnike iz Srbije i Bugarske da uzmu učešće na sajmu pod nazivom „Razvoj preduzetničkih inicijativa i veština sa fokusom na životnu sredinu, tehnologiju i sektore životnog stila u okviru i3 modela – ideje, izumi, inovacije“, koji će biti održan od 8. do 9. septembra u Dimitrovgradu (Srbija) u prostorijama hotela Balkan.

Sajam se realizuje u okviru projekta broj CB007.2.22.128 „Inovacije, ideje i inicijative za mlade – i3“, koji realizuje Udruženje ITIC – Vidin iz Bugarske u partnerstvu sa UG Pogled sa juga – Babušnica iz Srbija, a u okviru programa INTERREG IPA CBC- Bulgaria – Serbia.

„Očekujemo prisustvo 40 organizacija učesnica iz pograničnog regiona Srbije i Bugarske, iz sektora životne sredine, tehnologije i životnog stila, kao i preko 60 učesnika i posetilaca sajma.

Organizacije učesnice će predstaviti svoju organizaciju, svoj poslovni model i asortiman proizvoda koje nude na tržištu, a učesnici sajma će imati priliku da se upoznaju sa radom ovih organizacija, kao i da prisustvuju prezentacijama i predavanjima iz oblasti: životnog stila, životne sredine i tehnologije.

Poziv važi za organizacije, kompanije, firme, preduzetnike, mlade ljude sa preduzetničkim idejama i udruženja koji svoje aktivnosti realizuju u gore navedenim sektorima“, kaže Borivoje Kostov.

Prijavljivanje se vrši na mail adresu : pogledsajuga@yahoo.com.

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati putem gore navedene mail adrese i na brojeve telefona: 065/9851224 Nikola i 060/7081051 Borivoje.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

2 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
HERRERA
15.09.2023. 22:14

Sve pohvale!!!

Radovan
13.10.2023. 21:31

Tacni naziv je pogled sa juga sns babusnica.