Ženu udarilo taksi vozilo, zadobila prelom kuka i podlaktice

Foto: Arhiva juGmedie

Pedesetdevetogodišnja G. Z. iz Niša zadobila je povrede danas oko 15 časova kada je u Pantelejskoj ulici u ovom gradu oborilo taksi vozilo marke „tojota“.

Povređena žena je sanitetom Hitne pomoći prevezena u Univerzitetski klinički centar Niš gde je hospitalizovana.

“Pacijentkinja G. Z. (59) u Urgentni centar UKC Niš primljena je u stabilnom i svesnom stanju. Nakon prijema, urađena je kompletna dijagnostika, nakon koje je utvrđeno da ima prelome desnog kuka i desne podlaktice. Pacijentkinja je hospitalizovana na Klinici za ortopediju UKC Niš”, saopštili su iz niškog Kliničkog centra.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare