Momirović: Građani da se obrate ministarstvu ako ne bude proizvoda po sniženoj ceni

Foto; Arhiva juGmedie Medijana Niš

Ministar unutrašnje i spoljne trgovine Srbije Tomislav Momirović poručio je u subotu građanima da se obrate tom ministarstvu ako nema proizvoda čija je prodaja po sniženim cenama najavljena od srede, do Nove godine.

„To je povećanje kupovne moći građana, sniženje paketa proizvoda nije simbolično, već od 20 do 40 odsto“, rekao je Momirović za Radio televiziju Srbije (RTS), prenela je Beta.

On je rekao da će se videti da li će biti produžen period za kupovinu proizvoda sa sniženim cenama i u vreme posle Nove godine, prenosi Biznis.rs.

Prema njegovim rečima, radi se na tome da se uključe još neki proizvodi u paket, navodeći da se „pregovara“.

 

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

2 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zoran Jug
11.09.2023. 11:25

Živ sram,pojevtineli proizvodi koji se najmanje prodaju do izbora a poslećemo da nadoknadimo duplo više .Prozirno,jedino sendvičari mogu da napune punu kiflu s parizer od 3 posto s mesom da ih neboli stomače.

Nikolic Zoran
11.09.2023. 11:54

Tomice prvi ti da pojedes parizer pa ce ti se obratimo za pomoc. Sramoto poltronska kupujes firme i imanja bogatis se na racun ovog naroda a ovamo taj isti narod teras da jede salamu podrigusu od dzubreta sto se sakupi po mesarama. Polako ispitace se i vase poreklo imovine.