Kontejneri se „prelivaju“ u Nomanici

U poslednja dva meseca meštani sela Nomanica kod Leskovca imaju problem sa redovnim pražnjenem smeća iz kontejnera, koji se, kako kažu, bukvalno prelivaju i iz njih se šire neprijatni mirisi.

Kako neki od njih pišu Jugmedii, više puta su zvali „šefove“, ali nisu mogli da dođu do njih.

This slideshow requires JavaScript.

U PWW-u, preduzeću koje je stara o odvozu smeća, je rečeno Jugmedii da su dva do tri kamiona na servisiranju i da će već od ponedeljka kontejneri u Nomanici biti ispražnjeni.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

4 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Vlada
16.09.2023. 20:08

Pww pod hitno promeniti.jer za te novce koje uzmu trebali bi mnogo više rada.
po kvadraturi još samo u Srbiji naplaćuju.
pa ako su oni sagradili ovaj grad i sela neka naplaćuju.
Očigledni secikesa sa ljudima koji to omogućuju iz Vlasti.
razmislite

Vozac
16.09.2023. 22:04

Treba povesti red malo i o tome gde se kontejnerii postavljaju,da ne stoje na sred puta.

FORum LIvii
17.09.2023. 10:33

Problem nisu samo kontejneri vec uopste polozaj sela.Treba doneti Zakon o stanovanju.On treba da izjednaci polozaj sela sa gradom u pogledu kvaliteta zivota.A to su putevi , trotoari , rasveta, iznos smeca, ali i aprevoz, usluga, zdravstvo , prosveta, voda i kanalizacija , …
Samo tako mozemo spasiti nasa sela ali i obezbediti buducnost Srbije.

Svi nešto traže
18.09.2023. 12:15

Da naplate svoje usluge iz PWW traže odmah,a kontejneri puni.Nije samo problem u Nomanici dešava se to i po drugim selima.A što se tiče unapredjenje sela i infrastrukturni projekti u selima i poboljšanje života malo sutra,sete se seljaka kad treba da se glasa.