U vranjskom ATD-eu ponovo radi iambulanta za akutne respiratorne infekcije

Rukovodstvo vranjskog Zdravstvenog centra Vranje donelo je odluku da od ponedeljka, 25. septembra, u prizemlju zgrade ATD –a radnim danima i vikendom, od 7 do 20 časova, u dve smene radi ambulanta za akutne respiratorne infekcije.

Na istom mestu biće obezbeđena prostorija za intervencije gde će pacijentima biti omogućeno uzimanje propisane terapije , kao i kontrolni pregledi i regulisanje potrebne dokumentacije za eventualna bolovanja.

Na prvom spratu ove zdravstvene ustanove ostaće da rade i ambulante Sobina i Gornja čaršija prema utvrđenom rapsoredu.

Zdravstveni radnici i svi zaposelni u vranjskom Zdravstvenom centru u obavezi su da koriste zaštitne maske. Komisija za prevenciju bolničkih infekcija ovog Zdrvstvenog centa je na osnovu predloga mera Ministarstva zdravlja Republike Srbije donela prpeporuku da pacijenti i svi ostali koji dolaze u Zdravstveni centar takođe nose zaštitne maske. Posete su strogo zabranjene.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare