LESKOVAC NOĆU Gde izaći za vikend?

V ikend je pred vama, a vi ste u potrazi za mestom gde ćete provesti veče u Leskovcu sa prijateljima ili voljenom osobom. Srećom, grad na Veternici nudi brojna mesta, te se možete odlučiti gde želite da se opustite. Ali ne zaboravite, bez obzira na izbor, ključno je da uživate u trenutku i stvaranju lepih uspomena sa dragim osobama.

U nastavku teksta pogledajte neka od mesta koje nudi Leskovac.

Večeras u 21 sat, u restotanu ABC, nastupa Ivan Dimitrijević sa svojima One doctor bend-om. U izvođenju vanvremenskih hitova bivše SFRJ, Ivana će na violini pratiti istaknuti umetnik i profesor violine Slobodan Mitić Cobi. Subota veče u istom restoranu rezervisana je za Sanju Kostić, Voju Mutića i Dj Dejana. Provod počinje u 21.30 sati.

U noćnom klubu „La Casa“ ova subota je rezervisana za Teu Tairović koja dolazi drugi put u gradu na Veternici, a karta za ovaj noćni provod je 1.300 dinara.

Marfi pab koji je prepoznatljiv po prijatnim noćnim svirkama ali i raznolikom muzikom za ljude različitih dobi i ukusa, a ovog vikenda, odnosno u petak, nastupa Akustik trio koji će na svom repertoaru imati Ex-yu hitove, dok u subotu nastupa poznati leskovački bend Flashback u 22 sata.

Takođe, večeras u Marfi pabu možete pratiti 9. kolo Evro lige gde će se na domaćem terenu odigrati meča KK „Partizan“ i KK „Alba Berlin“. Meč će se odigradi u 20.45 sati.

Restoran Krčma – petak, je rezervisao za Nikolu, Acka i Milana, a subotu za Fantastic bend od 21 sat. Rezervacije možete ostaviti na broju – 062463590.

Prestige restoran nudi petak i subotu veče uz Largo bend sa početkom od 20 sati. Broj za rezervacije je: 066255150.

Kafana Biblioteka 016 svakog vikenda rezerviše vikend večeri uz akustig bend Boemi, a za ovaj prijatni provod možete rezervisati na sledećiem broju: 0616609436.

U restoranu Bell subotu veče možete provesti uz bend Više od igre, a rezervacije su na broju: 0616617777.

Restoran Čaršija svakog vikenda organizuje akustičnu muziku sa početkom od 21 sat. Mesto za izlazak možete rezervisati na broju – 01660393.

Ukoliko ne volite da izlazite po kišovitom vremenu, za sve ljubitelje filmova i serija, preporučujemo neke od aktuelnih, uz koje možete popiti topli kakao ili čaj i opustiti se: Gilmore girls, Gossip girl, Stranger Things, Knives Out, The Vampire Diaries, When Harry Met Sally, Scary movie, Clueless i You.

Svako mesto ima svoju priču koja nosi različita iskustva, a Jugmedia vas ostavlja da sami odlučite gde ćete da provedete vikend i preporučite ga svojim prijateljima. Želimo vam dobar provod i nezaboravno veče.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

2 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ciko
17.11.2023. 19:23

Gde izaci? Na Svetu Liturgiju od pola 8 u nedelju ujutru.

Potrošni materijal
18.11.2023. 09:16

Kome šta nedostaje.