SNS Leskovac: Bili protiv gradnje stadiona, sada traže kartu više za fudbalske utakmice

Jučerašnji dan je bio veliki spektakl, i ponos za svakog leskovačkog rodoljuba. Meč nacionalnog fudbalskog tima je pratila cela Srbija, a u tom istorijskom momentu naš grad je postao centar svih dešavanja u zemlji. Veliki broj dece iz okruga ali i cele Srbije imao je tu privilegiju da uživo navija za naš tim, navodi se u ječerašnjem saopštenju Gro SNS Leskovac, dan nakon odigrane utakmice reprezentacija Srbija-Bugarska.

„Međutim to nije bio poseban dan, za par ljudi koji su ne tako davno izjavili da je stadion nepotreban, a sada zahtevaju kartu više za decu i mlade, čije su fondove za stipendiranje gasili dok su bili vlast“.

Tvrtdi se da grejanje u Medicinskoj školi radi, kao i u Predejanu, ali da če radiće i na travi na stadionu, jer, ocenjuju se, samo ogdovorno i dosledno poslovanje stvara rezultat kome smo juče svi posvedočili.

„Možda ste juče ispred stadiona videli ljude koji su došli da podrže ovaj važan događaj za Leskovac i Srbiju, koji nisu bili na utakmici, ali su došli da isprate decu i budu podrška događaju ispred objekta, u isto vreme ostali ste uskraćeni za ljude koji bi tamo na improvizovanom štandu podržali vašu još uvek nepostojeću listu“.

Fudbalski savez Srbije je, piše dalje u saopštenju, vrata leskovačkog stadiona Dubočica otvorio za svu decu Srbije kako i treba da bude i juče je Leskovac ugostio mnoge mališane iz raznih opština i gradova. Istorijsku utakmicu, koja je od 2500 mališana iz leskovačkih fudbalskih klubova i osnovnih škola, a mesta su se popunjavala kako su se izvršavale prijave. Ovo je bio spektakl namenjen svoj deci Srbije.

„Zbog svih ovakvih važnih i lepih stvari koje se dešavaju, i koje će se tek dešavati u budućnosti, Leskovac ne sme da stane i Srbija ne sme da stane“, zaključuje se u saopštenju kaop odgovor opozciji.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

8 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Nikola
21.11.2023. 09:16

Svakako cemo svi da vracamo dugove.
Serif ima problem sa logikom.
Ako gospodar zaduzuje narod po 9 posto na godisnjem nivou onda cemo orjentaciono platiti stadion 40 mil evra.Kredit na 10 do 20 godina sa kamatama od 9 procenata.
Svi placamo,a oni biraju ko ce da gleda,bas pravedno i logicno.
I ne stidi se toga vec se ruga narodu.
Da si dinar u zivotu zaradio ne bi tako govorio i ne bi sigurno toliko platio,ali zaduzi narod bas te briga.
Ovo sto rade ,ne bi radili ni najveci neprijatelji,okupatori niko.
To vam je kao kancer razjeda iznutra kad primetite kasno je.
Svi su odlicno prosli,njegovi belosvetski prijatelji,kamate astronomske ,njegovi graditelji,grade po nekoliko puta vecoj ceni,ima za sve,samo za narod ostaju dugovi.

Harry
21.11.2023. 10:26

Odgovor na ovo „saopštenje“ je bajka o carevom novom odelu. Tamo se kaže da je CAR GO!

AntBOT
21.11.2023. 10:55

Gospodo iz SNS sekte, da najpre raščistimo nešto. Stadion je izgrađen od naših para, ne vaših jer ogroman broj vas nikada nije stvorio ni jedan jednini dinar, vi trošite i šakom i kapom ono što drugi zaradi. Prozivate nekog da je bio protiv stadiona, ja sam jedan od tih koji su bili protiv stadiona jer se taj projekat nikada neće isplatiti i vratiti uloženo. Postoje prioriteti, ulice, kanalizacija, vodovod, opremanje škola, zdravstvenih ustanova, otvaranje radnih mesta i još bezbroj stvari, ali ne od kredita i zaduživanja. Mi nemamo proizvodnju. Nije proizvodnja to što neko mota kablove od materijala koji je strani investitor doneo ko zna odakle, a to čak nije ni investitor jer je njemu dat novac da zaposli naše ljude zarad stvaranja privida da se otvaraju radna mesta. Prozivate nekog da je nešto zatvarao dok je bio na vlasti. Pa masa tih koji su nekad bili na vlasti je upravo u vašim redovima. Pogledajte samo vašeg predsednika GO. Jel bio ministar do 2000 te godine, značio bio je na vlasti. Jel bio predsednik skupštine grada 2008-2009 značio bio je na vlasti. Vaša sekta je osnovana 2009 godine od bivših radikala, sa kojima se sada opet slizujete. Pa vaš najveći bot koji je i bio na stadionu je nekad bio žuti, a dete mu ima više od 14 godina. Prestanite da se više ponašate kao da sutra ne postoji. I crveni su bili na vlasti 45 godina, socijalisti 10, žuti 11, vi ste već 12. Mnogo ste se osilili i otuđili od naroda. Potražite na internetu tekst kako su prošli prvi srpski radikali, nadam se da nećete proći isto već da će masa vas biti tamo gde im je i mesto na dugogodišnjim robijama, a ostali treba da pogledate i svoje komšije i rođake u oči posle svega. Prijatelje teško da ćete imati kad odete sa vlasti.

Šofer
21.11.2023. 11:22

Tražo bi narod karte i na starom stadionu. Samo da ste su doveli reprezentaciju

Karte
21.11.2023. 11:38

Na sve imaju odgovore, ali nikako da odgovore na pitanje kako su do karata za fudbalsku utakmicu reprezentacije došli samo istaknuti članovi SNS-a i njihovi botovi!

Kaldrma
21.11.2023. 12:03

Tražila se karta za decu, jer je deci i bilo obećano da će moći da prisustvuju, a kasnije je mnogim školama odbijeno prisustvo.
A zašto?
Da bi svi iz javnih preduzaća u gradu mogli da odu da tapšu?
Iako su samo škole fudbala mogle da prisustvuju, ostalim sportskim dečijim školicama je prisustvo bilo odbijeno, na tribinama gde su trebala biti samo deca, smo mogli videti i starije, opet po kom osnovu?

Kad bi se zezali
21.11.2023. 12:18

Ma cuti kad napravise stadion imace bi bilo svasta mozda i nebismo mreziveli ili bi se mozda zaratilo,ko zna sta bi bilo

Lepa
21.11.2023. 17:58

Sram da vas bude. 1800 karata ste prodali ali ste mnogo dečijih srca razočarali. A o načinu prodaje da ne pričamo