Vikend je pred nama, da zaboravimo svakodnevnicu i zabavimo se u gradu na Vetrenici

I ovog vikenda očekuje se da noćni provodi u Leskovcu budu nezaboravni, odnosno da se uživa u prijatnoj atmosferi  dobrih prijatelja i da one ostanu u sećanju kao nejlepša mesta za druženje. Uz mnogobrojne destinacije koje grad na Veternici nudi, Jugmedia je spremila za vas, kao i svakog petka, brojna mesta gde možete provesti veče. Naravno, za one koji imaju volju, želju i novca.

Leskovčani ovog vikenda u Marfi pabu, odnosno u petak, imaće prilike da uživaju u živu svirku Popa i Vlade, a subotu veče uz Sarkazam, s početkom od 22 sati.

ABC Safari ovog petka nudi noćni provod uz Nemanju Nikolića Caneta i DJ Bokija, a subotu uz Time out bend i DJ Dejana Jorgaćevića. Provod počinje od 21.30 sati.

U noćnom klubu „La Casa“ ova subota je rezervisana za poznatu turbo-folk pevačicu Stoju, a karta za ovaj noćni provod je 700 dinara.

Etno brvnara Groš včeras je pripremila nezaboravni spoj pevača Neška i Cece u 20 sati, a subotu za Uspomne. Mesto za provod možete da ostavite na broj: 062242031.

Romax pub koji se nedavno otvorio, u subotu uveče nastupa Džaja sa repertoarom Ex Yu/ pop i rok muzikom. Provod počinje u 21 sat. Rezervacije možete ostaviti na njihovoj instagram stranici @romax_pub.

Restoran Krčma ovog petka spremilaje nastup Fantastic benda, koji počinje u 21 sat, dok je subotu za Džoni bend i Milanu. Broj za informacije: 092763590. Na njihovom instagram profilu možete pogledati ponudu za prednovogodišnje proslave.

Vikend večeri u restoranu Prestige upriličiće nastup Largo bend, sa početkom od 20 sati, a za rezervacije i informacije broj je: 066255150.

Restoran „Naša priča“ ovog vikenda spremila je uživo muziku sa Šiljom, od 20 sati, broj za rezervacije je 0163102510.

Kafana Biblioteka 016 svakog vikenda rezerviše vikend večeri uz akustig bend Boemi, a za ovaj prijatni provod možete rezervisati na sledećiem broju: 0616609436.

U restoranu Bell subotu veče možete provesti uz bend Više od igre, a rezervacije su na broju: 0616617777.

Restoran Čaršija svakog vikenda organizuje akustičnu muziku sa početkom od 21 sat. Mesto za izlazak možete rezervisati na broju: 01660393.

Svako mesto ima svoju priču koja nosi različita iskustva, a Jugmedia vas ostavlja da sami odlučite gde ćete da provedete vikend i preporučite ga svojim prijateljima. Želimo vam dobar provod i nezaboravno veče.

A onima koji takođe žele da lepotom napune svoje oči i dušu, preporučujemo da tokom radnih dana posete izložbe ili predstavljanje knjiga u našim kulturnim ustanovima i to sve besplatno, jer, Leskovac je grad kulture. Da, pozorišne predstave su, takođe, nezaobilazne, a leskovačko pozorište ima predstave dostojnih beogradskih, a karte su višestruko niže.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare