Leskovac za Novu godinu: Vatromet, lokalni bendovi, besplatni napici i nagrade na Trgu

Pod pokroviteljstvom grada Leskovca, Turistička organizacija grada Leskovca organizuje doček Nove godine na gradskom trgu.  U novogodišnjoj noći sve prisutne na trgu zabavljaće grupa “Kasperi” i bleh orkestar Isidora Zećirovića. Predviđeno je da muzički program počne u 22.45 časova i traje do 2 časa iza ponoći.

I ove godine neće izostati veliki novogodišnji vatromet, kao i besplatno služenje toplih napitaka (čaja, kuvanog vina i grejane rakije), a biće podeljeno 2400 pljeskavica.

Novogodišnju noć obeležiće i bogata novogodišnja lutrija. Simbolično, najsrećnije dobitnike na dočeku očekuju 24 vredne nagrade počev od turističkih vaučera do kućnih aparata.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

6 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
FORum LIvii
06.12.2023. 18:15

Grad Nis se odrekao vatrometa i trosenja para za Novu godinu.Tako bi trebalo da se uradi i u Leskovcu!
Ne trositi novac za ovakve stvari vec ga usmeriti u humanitarne svrhe.Ima mnogo siromatva, bolesti, teskog zivota i nesrecnih ljudi oko nas .Pomognimo im !

Dina
07.12.2023. 16:03
Odgovor za  FORum LIvii

Da,u potpunosti se slažem sa vama.Kako reče neko ,kako da budem srećan kada je oko mene toliko nesrećnih ljudi,.

Agencija
07.12.2023. 21:31
Odgovor za  Dina

Ja necu da cekam Novu godinu bez Jelene Karleuse pa nek kosta i 20 000 E.Ona kad nesto uvelica uvelicano je_da ti se zgrozi zivot.

Deda Mraz
06.12.2023. 20:36

Auuu… Oskudacija…?

Šmrljavi
07.12.2023. 11:01

Mesko kada je bio mali mnogo je voleo vatromet, tako da jadnik mora za svaku stvar da nam pred očima upali po jedno milionče naših para. Živelo se i ranije bez toga, pa ne znam zašto i sada ne bi moglo, pogotovu, jer je ekonomski tigar, postao mačence koje se plaši i miša.

petarle
08.12.2023. 00:13

Ostavi neko komentar ovde,kako da budem srecan kad oko mene toliko nesrecnih ljudi,toliku glupost nisam skoro procitao,pa zar treba da kazemo i koliko umrlih ,a mi smo zivi,treba da se zivi,raduje,zato su praznici, veselja,podrzavam vatromet,ne idimo unazad,neko bi da nas vrati u 19 vek