Milić: Još jedna krivična prijava podneta protiv niške Kardiohirurgije

Direktor Klinike za kardiohirurgiju u Nišu doktor Dragan Milić izjavio je da je protiv te ustanove podneta još jedna krivična prijava i da su zaposleni dali iskaz policiji.

Dokotr Milić je svom Fejsbuk profilu objavio da je anonimna krivična prijava podneta zbog „video- nadzora na Klinici koji navodno, kako je napisao, nije deo mreže video- nadzora Univerzitetskog kliničkog centra Niš“.

“Danas je rukovodstvo Klinike za kardiohirurgiju UKC Niš u prostorijama klinike dalo još jedan iskaz pripadnicima policije zbog anonimne krivične prijave u kojoj smo optuženi da “video nadzor na klinici nije deo mreže video nadzora UKC Niš”, naveo je Milić na svom Fejsbuk profilu.

On je dodao i da je video nadzor na klinici deo projektne dokumentacije još iz vremena kada je zgrada klinike i otvorena 2014. godine.

Milić je dodao i da je klinika uvek radila u skladu sa Zakonom i da će “tako uvek i raditi”.

“Imamo sve neophodne dozvole u skladu sa Zakonom i propisima. Jedino što nemamo su liste čekanja“, naveo je.

Podsetimo, doktor Milić je nedavno obavestio javnost da je protiv Kardiohirurgije podneta krivična prijava  zbog naučno- istraživačkog rada tokom epidemije kovida, u vreme vanrednog stanja, a kasnije precizirao da je podnosilac uprava Univerzitetskog kliničkog centra, na čelu sa v. d. direktorom dr Zoranom Perišićem.

Naglasio je da je istraživanje sklonosti kovid pacijenata ka trombozi rađeno po zakonu i „iz kapi krvi“, što je standardna procedura za njihove pacijente pred kardiohirurške operacije.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

1 Komentar
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Petar
29.02.2024. 21:15

Kako nije sramota dr Perisica i njemu bliske ljude, da se vise blamiraju ovim prijavama protiv zaposljenih na Klinici za kardiohirurgiju. Ako je neka klinika u UKC Nis cista, uposljenici cestiti i posteni, klinika kao svemirski brod, lekari ljubazni, strucni, onda je to kardiohirurgija. Klinika za primer, profesoru Draganu Milicu vodu ne mogu da donesu Perisic i njegovi sarlatani. Milic nema apartmane u Grckoj, vile i palate kao on lopinger, covek zivi skromno i deli sudbinu gradjana Nisa. Maknite ga da vise ne kalja ugled UKC.