Pusta Reka pobednik kupa FSJO

Pusta Reka iz Bojnika posle boljeg izvođenja penala savladala je ekipu Radana iz Lebana rezultatom 6:4 i osvojila kup Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga.

Finalna utakmica kupa Fudbalskog saveza jablaničkog okruga odigrana je na stadionu  Dubočice u Leskovcu pred blizu hiljadu gledalaca od kojih je velika većina bila navijača bojničke Puste Reke.

This slideshow requires JavaScript.

Već na samom početku utakmice u 12. minutu, formalni domaćin  Radan iz Lebana poveo je golom iz, čini se prestrogo dosuđenog kaznenog udarca. Uspešan sa bele tačke bio je Smiljković. Izjednačenje, posle uspešnog kontranapada i atraktivnog poteza Jovanovića, donosi  talentovani Stojković koji pored trojice igrača Radana, glavom ubacuje loptu u mrežu golmana Zdravkovića.

Do kraja utakmice ekipa iz Bojnika, iako oslabljena zbog isključenja Stojanovića u 45. minutu, uspešno je parirala brojčano nadmoćijoj ekipi Radana i povremeno opasno pretila iz kontranapada.

Ipak, do kraja utakmice nije bilo golova pa je pobednik odlučen posle izvođenja penala. U četvrtoj seriji golman Đikić nadmudrio  je Stošića i odbranio penal da bi Stanković odličnim udarcem postavio konačan rezultat.

Uspešni izvođači za ekipu Puste Reke bili su i Jovanović, Stojanović, Stanišić i Arsić.

 

Utakmicu je sudila sudijska trojka Nemanja Arsić, Petar Petković i Dušan  Dimitrijević.

 

Uskoro opširinije.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare