Mladić na maturu stigao na belom konju

Foto: nishnocu_oficijalni

Na nedavnoj maturi u Nišu, događaj koji je izazvao znatiželju i osmeh prisutnih bio je dolazak jednog mladića na belom konju. U trenutku kada su učenici očekivali uobičajenu pojavu u elegantnoj odeći ili modernim vozilima, ovaj mladić je odlučio da se istakne na svoj način.

U pratnji konja, mladić je stigao na maturu, izazivajući zanimanje svih prisutnih. Njegova pojava je odmah privukla pažnju, a osmesi i čuđenje su se širili među prisutnima koji su svojim telefonima zabeležili ovaj neobičan prizor.

Uz opis „Princ na belom konju je konačno stigao“ ova fotografija objavljena je na instagram stranici nishnocu_oficijalni.

Foto: nishnocu_oficijalni

Ovaj neočekivani prizor dodao je notu magije u atmosferu mature i sigurno će ostati u sećanju svima koji su prisustvovali.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

5 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Leskovčanin
30.05.2024. 14:37

Svaka pohvala za originalnost.Kada bi svi mislili svojom glavom i bili svoji nebi vladalo jednoumlje i mrak u kojem sada živimo gde nas vode najgori đaci.
Slava mladosti koja jedina može da vrati ljudske vrednosti u ovu inkvizicionu Srbiju.

Boce
30.05.2024. 14:38

Selo moje lepše od pariz

Sofia M
30.05.2024. 16:07
Odgovor za  Boce

Krivo ti što se ti nisi setio ili se plašiš životinja?

Kauboj
30.05.2024. 16:19

Došao je tiho i ušao u legendu

Peca
30.05.2024. 23:37

Kompletan idiot