Noćni turnir u malom fudbalu i Seoske sportske igre u Boljaru

Seoske igre Sportskog saveza Srbije održaće se u nedelju, 16. juna u Boljaru kod Vlasotinca. Svečano otvaranje je od 10 sati, a takmičiće se ekipe iz Batulovca, Ladovice, Gložana i domaćin – ekipa Boljara.

Učesnici će se nadmetati u bacanju kamena s ramena, skoku iz mesta, nadvlačenju konopca, obaranju ruku, malom fudbalu, odbojci, nadvlačenju štapa, šahu, poligonu i skakanju u džaku.

Oni koji budu osvojili prvo, drugo i treće mesto dobiće pehare i sportsku opremu, a najbolja ekipa obezbediće učešće na regionalnom takmičenju.

Takmičenje organizuju Sportski savez Srbije i Sportski savez opštine Vlasotince.

Inače, u Boljaru je u toku i noćni turnir u malom fudbalu, koji će se završiti krajem sledeće nedelje. Na njemu učestvuje 15 seniorskih ekipa i pet ekipa mlađih omladinaca.

Na tom takmičenju nagrada za prvo mesto biće 200 hiljada, za drugo 70 hiljada i za treće 30 hiljada dinara. Kod omladinaca će biti 20 hiljada za prvo, odnosno osam hiljada dinara za drugo mesto. Takođe, nagrade su obezbeđene i za najboljeg igrača i golmana u obema kategorijama.

Turnir organizuje MZ Boljare pod pokroviteljstvom Sportskog saveza i Fudbalskog saveza opštine Vlasotince.

Sledeće subote u Boljaru će biti održani i Miholjski susreti sela.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare